李錦利

李錦利 E-mail 此主題給朋友

我想問係西門町行去康定路既李錦利遠不遠?或者行唔行到過去呀??

搭捷運去龍山寺會近好多,無記錯3號出口左手面有個街口行入會見到李錦利

引用:
原帖由 phantomhk 於 2009-4-22 10:07 AM 發表
搭捷運去龍山寺會近好多,無記錯3號出口左手面有個街口行入會見到李錦利
thx,甘知唔知幾點開呀?

咁又唔知幾點開,我通常11點幾12點去到都開了

開 12:00 - 21:00, 唔好比佢門口呃到, 佢門面成日都好似冇開燈咁, 其實入面係坐住一個人喺櫃面嘅....

引用:
原帖由 phantomhk 於 2009-4-22 10:22 AM 發表
咁又唔知幾點開,我通常11點幾12點去到都開了
ok, thx....

引用:
原帖由 deniece525 於 2009-4-22 10:09 AM 發表

thx,甘知唔知幾點開呀?
2007年9月影落

回覆 1# 的帖子

台北萬華-李錦利八仙果
從西門町走去大約10~20分鐘.
早上大約九點開門.

新品----李錦利蘆薈露-----
老闆娘說他們家的蘆薈露是純天然蘆薈製成,
質純無稀釋、一瓶抵四瓶,
是冷氣房乾燥皮膚的良伴,
也是日曬後皮膚安撫鎮定的好幫手.
已是香港客人回流購買的商品之ㄧ

引用:
原帖由 jessandy 於 2009-4-22 10:33 AM 發表
開 12:00 - 21:00, 唔好比佢門口呃到, 佢門面成日都好似冇開燈咁, 其實入面係坐住一個人喺櫃面嘅....
哈哈冇錯
我記得上次同fd 8點去 好驚關左門  離遠睇仲以為關門 好失望 (因為家人指定要呢間八仙果, 我地特登搭捷運黎買)
點知行近d....又有少少光同有位叔叔係度wor  hahaha

引用:
原帖由 sunnycsl 於 2009-4-22 11:03 AM 發表

2007年9月影落

李錦利有冇得訂,跟住送酒店ga?
thanks

引用:
原帖由 lingandwing 於 2009-4-23 06:46 PM 發表
thanks
要問酒店

之前有post話有咁既服務
不過好似要數量好多下~(20or30?)
你不妨一到步就打電話去問下(或者叫酒店幫你打電話問

我剛15/4去完龍山寺買李錦利八仙果和不黏牙花生糖(勁好吃).
今次第二次去買lu.

上次我係3號定康街出口, 行到cc下.
今次係1號龍山寺出口, 一出右邊直行好快到呀.

引用:
原帖由 lingandwing 於 2009-4-23 06:46 PM 發表
thanks
上次我問過, 要一次過買好多錢才送貨.
所以, 我自己搭捷運去買.

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。