kof復仇之路!!!!!

kof復仇之路!!!!! E-mail 此主題給朋友

大家有冇玩過嗎?隻game有返d舊人又有新招式!!!請問有冇出招表和人物介紹嗎?謝謝!!!!!

望過下咁啦 ∼ 
新人 新招  新畫面 ∼ 真係幾吸引
不過3蚊3蚊咁入 ∼   我都係打返舊版算啦

引用:
原帖由 fai522 於 2009-6-1 04:27 AM 發表
望過下咁啦 ∼ 
新人 新招  新畫面 ∼ 真係幾吸引
不過3蚊3蚊咁入 ∼   我都係打返舊版算啦
而家好多地方兩蚊啦,再打舊02我真係會悶死

I love you not for who you are, but for who I am with you

其實佢係02同98um加埋一齊
又有打02感覺,又有98既人用
都唔錯既...不過3蚊就貴左喇
而家02都係一蚊咋...

um唔錯唔錯.又打02會死架

灣岸車S15
HG1 (S15)
MS-06 (GDB-C)
WWW..(豬排)

引用:
原帖由 荔枝特飲 於 2009-6-1 11:33 發表
而家好多地方兩蚊啦,再打舊02我真係會悶死
嗯 我明白 ∼ 不過咁嫩既我  入2蚊之後 ∼咪俾人即挑走
咁我好無癮架ma ~   你玩晒啦  新game邊有我地呢d新手有份玩

引用:
原帖由 fai522 於 2009-6-1 06:01 PM 發表

咁我好無癮架ma ~   你玩晒啦  新game邊有我地呢d新手有份玩
個個高手都有做新手既階段, 你唔付出自然唔會得到回報

3蚊玩好貴.......

引用:
原帖由 cky220 於 2009-6-1 02:27 PM 發表
其實佢係02同98um加埋一齊
又有打02感覺,又有98既人用
都唔錯既...不過3蚊就貴左喇
而家02都係一蚊咋...
你搵一隻出左幾個月同一隻出左7年既舊GAME黎比一樣既價錢,真係要比個GOOD你
引用:
原帖由 fai522 於 2009-6-1 06:01 PM 發表

講真,出左咁短時間就2蚊已經好好,當年02,3蚊4蚊講緊係唯持左成兩三年先至變到1蚊2蚊,
02UM萬變不離都係02,有好多角色係有唔同,但唔會係天同地既改變囉,你有02既底已經OK啦,衰D講,驚輸既唔好O係街機打,唔通香港第一又未輸過咩
想打得經濟D好玩D,咪搵D識玩既FD夾下機囉,全世界都等到一蚊先黎玩,肯定好快D機舖就賣哂D UM,全世界又打返舊02

I love you not for who you are, but for who I am with you

引用:
原帖由 ELP 於 2009-6-1 09:22 PM 發表
3蚊玩好貴.......
咁你玩番02伴你終老把啦

我玩慣02,一玩呢隻都上到手,基部上d速度係差唔都,都就多左好多人,同埋02d人 d招都有少少唔同,唔敢揀三隻問號

咁請問有冇d人物介紹呀?多左d新招~又唔識出又唔識用!!!!!搵人請教下嘛諗住!!!

引用:
原帖由 ki0307 於 2009-6-3 03:36 AM 發表
咁請問有冇d人物介紹呀?多左d新招~又唔識出又唔識用!!!!!搵人請教下嘛諗住!!!
咁你之前既kof用開邊個先

出招表睇下呢個幫唔幫到你
http://www20.atwiki.jp/kof2002um/

引用:
原帖由 ki0307 於 2009-6-3 03:36 AM 發表
網上大把forum大把網站比你搵啦,係有心既,o係search度打幾隻字我唔信搵唔到囉

伸延閱讀
 47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。