請問香港有無高壓氧治療中心 ?

引用:
原帖由 黑草羊 於 2009-6-14 12:57 AM 發表
我諗咁打, 樓主應該明

1. 你出的文章有兩個字打錯了.
當"時"人 應該是 當 "事" 人
"健"議, 應該是 "建議"
dormicum 網友是在提醒你, 網上正字, 人人有責.

2. 你想問香港有冇高壓氧治療中心
其實dormicum網 ...
個醫生只知香港仔有
我再問多次
香港是否只有這兩間
一間公家
一間私家

引用:
原帖由 dormicum 於 2009-6-13 09:14 PM 發表
鵅H
又問?
之前鷴ost 你無睇過麉均H
暫時未有人答到啫
或者可能稍候時間有人答到呢
之前青山道都有啦
唔代表其它一定無啫
或者有大家唔知啫
如果我唔問是否連1%有的機會都無呢
如果問我都重有希望
不過我聽人講佐敦附近好似有但唔知位置
但我比你地講幾句已唔再問就真係無啦
如果問左都真係無我起碼真係努力過對得住我自己
你明唔明呀

引用:
原帖由 snoopy9 於 2009-6-14 02:51 發表
暫時未有人答到
或者可能稍候時間有人答到呢
之前青山道都有啦
唔代表其它一定無
或者有大家唔知
如果我唔問是否連1%有的機會都無呢
如果問我都重有希望
不過我聽人講佐敦附近好似有 ...
話嗌你上網check 間
你又唔信淨係得間
咁你上問做乜?

UA4>JZX100>EK4>HY33>GF50>UBS26G>UCF20>UZJ100>MNH10

引用:
原帖由 dormicum 於 2009-6-14 03:31 AM 發表
話攩怬A上網check 黧
你又唔信淨係得黧
咁你上蟆搯腆A?
我有上網查呀
查唔到呀無呀
甘你想我點呀
唔問人又話我乜都唔做
問又話我煩
你估我想問人要睇人面色要聽人冷嘲熱諷
如果好似醫務所甘周圍都有我一早去左啦使在呢度問人頂~

引用:
原帖由 snoopy9 於 2009-6-14 13:27 發表
我有上網查呀
查唔到呀無呀
甘你想我點呀
唔問人又話我乜都唔做
問又話我煩
你估我想問人要睇人面色要聽人冷嘲熱諷
如果好似醫務所甘周圍都有我一早去左啦使在呢度問人頂~
去yahoo 打hyperbaric search
第一個result 已經係深灣間
咁都話無話查唔到話
真係唔知香港邊度仲有private chamber 去招呼你

UA4>JZX100>EK4>HY33>GF50>UBS26G>UCF20>UZJ100>MNH10

引用:
原帖由 dormicum 於 2009-6-14 01:39 PM 發表
去yahoo 打hyperbaric search
第一個result 已經係深灣黧
咁都話無話查唔到儭
真係唔知鰣輕鞀銕蚰穧逍rivate 騃hamber 去招呼你
你在上面打字時都是無啦啦空左我唔知你想表逹乜
我無意同你有過節
但你一時又中英對照
一時又空左啲位
問你點解你又話好明顯是串我
我真係覺得你好似玩玩下
是固意或無意我心埵頃
深灣是否香港仔的一間呢
上面已有人貼左電話地址出來啦
我亦都在上面講過因價錢太貴所以問重有無別的選擇
唔知你有無睇我個帖中留的說話呢

不過題外話
我唔知你是否是幫個站手想做板主之類先在這媯炊H嘢
但開頭我都以為你好好人點解你甘熱心幫我我心堹u好感激你的
但到中段開始覺得有啲唔對路
我覺得你有小小玩嘢同串我多過幫我
如果你是因想做版主而幫人答嘢
我覺得你唔係好稱職
因你啲用詞同態度好似串人多過幫人
以上只是個人意見
有不滿之處敬請願諒~

我真係唔明, 我打得咁清楚...............

香港只有兩間高壓氧中心
一家是政府昂船洲. 一家是私家的深灣

引用:
原帖由 snoopy9 於 2009-6-14 02:01 PM 發表
我無意同你有過節
但你一時又中英對照
一時又空左啲位
我真係覺得你好似玩玩下
是固意或無意我心埵頃
深灣是否香港 ...
Sometimes, people have to accept the reality, although the reality is not exactly what you want.

People also suggest there are centers in China and I told you there is one in Macau.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 cdv 於 2009-6-15 12:06 AM 發表
問人仲咁串嘴, 老馮要答你咩, 正一大種乞丐
你要甘講我我都無奈接受
但我真係講出我內心的說話
但我唔會好似你甘明顯同直接話人大種乞丐
請問我又幾串呢
邊個回覆串呢
我講來講去都係問香港重有無其它治療串心或深圳有無啫
你最多話我煩
又使唔使話我大種乞丐呢
我是否向你乞呢

引用:
原帖由 snoopy9 於 2009-6-14 14:01 發表
我無意同你有過節
但你一時又中英對照
一時又空左囍
我真係覺得你好似玩玩下
是固意或無意我心埵頃
深灣是否香港仔的一間呢
上面已有人貼左電話地址出來啦
我亦都在上面講過因價錢太貴所以問重有無別的選擇
唔知你有無睇我個帖中留的說話呢

不過題外話
我唔知你是否是幫個站手想做板主之類先在這媯炊H
但開頭我都以為你好好人點解你甘熱心幫我我心堹u好感激你的
但到中段開始覺得有灟纗儭
我覺得你有小小玩浀P串我多過幫我
如果你是因想做版主而幫人答
我覺得你唔係好稱職
因你囓庰同態度好似串人多過幫人
以上只是個人意見
有不滿之處敬請願諒~
字有空位 + 中英夾雜就係寸你?
唔好玩啦哥仔

去裝番個香港增補字集咪睇到你所謂空位囉(香港字)

再者
有諗唔到點樣用中文表達咪用英文囉
有咩問題呢?
英文又唔係咩英文
just like yahoo 點同你譯做中文呀?
或者我表達有問題
但係唔該你都revise 閣下理解能力唔該

要稱職?
咩職呀?答你就想做版主?
原來係咁?
係話我做版主九年啦
hahahahahaha

引用:
原帖由 snoopy9 於 2009-6-15 00:27 發表
你要甘講我我都無奈接受
但我真係講出我內心的說話
但我唔會好似你甘明顯同直接話人大種乞丐
請問我又幾串呢
邊個回覆串呢
我講來講去都係問香港重有無其它治療串心或深圳有無
你最多話我煩
又使唔使 ...
無錯
你的確係好煩
答你香港得兩間
隔幾個鐘又問多次
唔同你問多兩次香港會開多間咩?

你咁問得
睇怕都唔會係life threatening 啦
嫌貴話咪唔好搞囉

回覆 42# 的帖子

點解你覺得我甘煩又要入來回我呢

引用:
原帖由 dormicum 於 2009-6-15 02:23 AM 發表
囍r有空位 + 中英夾雜就係寸你?
唔好玩啦哥仔

去裝番個香港增補字集咪睇到孎A所謂麊臟嚃o(香港字)

再者
有盺颩屭嚍I樣用中文表達咪用英文囉
有咩問題呢?
& ...
我打又唔見有空位
甘事實你打啲字出來有啲空左我真係唔知亦唔肯定是乜字喎
個問題在你處
點解你講到好似是我的問題呢
難道是我令你打字空左同中英合一
再者我之前打錯兩隻字你夠回帖話我打錯字啦
是否串我我就唔知
但你真的是話我打錯
其實同音只是唔同筆畫啫
斷估都易明過空左掛
你話我打錯就得
我話你打空左就唔得
引用:
上水鶧}真係good luck

ps
should be 事 and 建
引用:
好明顯係話你打錯字啦哥仔
算啦,,,,
如我同你甘多沖突
不如你唔好回我呢個帖吧
我是來救助
不是來救氣
唔該晒你....

引用:
原帖由 snoopy9 於 2009-6-15 16:40 發表
我打又唔見有空位
甘事實你打囍r出來有曭聽爭痧u係唔知亦唔肯定是乜字喎
個問題在你處
點解你講到好似是我的問題呢
難道是我令你打字空左同中英合一
再者我之前打錯兩隻字你夠回帖話我打錯字啦
...
一向度答都係中英合一
用vista 睇時候有空位問題on and off 都會有
哩個係window xp 同vista 出香港字兼容性問題
哩度已經有好耐

睇唔明咪問囉
你問完答你
但係隔一陣又重頭問一次
係唔係煩你自己諗啦

放假得閒上吹水
見post 問
話晒大家萍水相逢
唔知你要咩info
咁對你個topic 見過又知到info 咪答兩句囉
咁多個網友都答過你問題
答案都好明顯啦
係要唔信咪去問suggest 你個醫生囉
我就唔信佢會唔知香港邊度有hyperbaric chamber 喇

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。