查看完整版本 : 問價專區 -- 有關問價,問地點等請一律在這裡回帖,違者會被扣分

A2345 2009-1-19 09:42 PM

問價專區 -- 有關問價,問地點等請一律在這裡回帖,違者會被扣分

本帖規則:
1.嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。會員間私人通訊請利用PM。

2.如果看到會員間有想收,想售等交易之事,請到交易專區,或者使用pm。

交易專區:
[url=http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=7356959&extra=page%3D1]http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=7356959&extra=page%3D1[/url]

[[i] 本帖最後由 A2345 於 2009-7-21 12:26 AM 編輯 [/i]]

A2345 2009-5-11 12:10 PM

重開。

storehkg 2009-7-19 10:26 AM

???? ???×???? ??·s ps 2 ?D?÷??

請問各位邊度 (只限香港特區範圍內) 仲有全新(唔係二手)
既 Play Station 2 主機賣 ? 如果你地知,  可唔可以告知
店舖地址、地區、店舖名稱 及 售價??
謝謝 !!!

legolas_317 2009-7-19 07:35 PM

問價專區 -- 有關問價,問地點等請一律在這裡回帖,違者會被扣分

之前去好景整左$250
我覺得我俾人呃左:smile_o02:,因為唔夠一年又壞,好多碟都讀唔到,我重要唔係成日玩:smile_o03:

有冇人知邊到有得整:smile_o09:

[[i] 本帖最後由 A2345 於 2009-7-21 12:27 AM 編輯 [/i]]

colin011134 2009-7-20 03:21 AM

百貨公司實有- -

明智左馬介 2009-7-20 04:56 AM

講真某些商場有唔少黑店存在
最重要是無招牌名個d一定唔去,隨時"汁粒"

k2k2k2k2 2009-7-20 11:33 AM

去區內較有名氣的店舖吧...
大商場未必好

legolas_317 2009-7-20 01:11 PM

直係邊到?有冇推介:smile_o09:

storehkg 2009-7-20 08:25 PM

[quote]原帖由 [i]colin011134[/i] 於 2009-7-20 03:21 AM 發表 [url=http://www29.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=213734595&ptid=10160085][img]http://www29.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
百貨公司實有- - [/quote]

我要已經改左機果d, 而且, 就算無改機, 我都覺得百貨公司
未必有, 係都賣PS 3 喇 !! 不過點都好, 都多謝你既回應

卓爾 2009-7-20 08:33 PM

元朗合益:smile_o13: :smile_o13:

legolas_317 2009-7-20 11:03 PM

推一推:smile_o05:

legolas_317 2009-7-21 01:35 AM

in  mong  kok                            where?

legolas_317 2009-7-21 10:10 AM

有冇人有相熟的ps2維修推介呀:smile_o06:

calvinlau007 2009-7-21 10:39 AM

想搵番兩隻出左好耐既PS2 GAME

METAL GEAR SOLID 2
METAL GEAR SOLID 3

呢兩隻GAME都出左好耐...唔知難唔難買得到...
小弟記得分別係02年同03年出
有冇人知道黃金邊一間鋪頭可以搵得到以上呢兩隻GAME ?
Thanks ! :loveliness:

rockexe32000 2009-7-23 06:54 PM

[quote]錯區[/quote]

[[i] 本帖最後由 明智左馬介 於 2009-7-23 11:00 PM 編輯 [/i]]

leon1982 2009-8-12 03:50 PM

請問邊度有得買聖鬥士星矢冥王12宮編日版

唔該我係荃灣.葵芳.黃金都問過都無.

A2345 2009-9-10 09:32 PM

unlock~

anthony2207 2009-9-11 02:57 PM

各位師兄知唔知邊度仲有 ps2 金手指賣, 買既時候有咩要注意, 例如會唔會ps2唔岩型號用唔到之類

francis2008 2009-10-10 08:16 PM

我想問下hk/kw邊到有2手ps2賣?(包改)
同埋大約幾錢

KENNY2418 2009-11-1 01:02 PM

ps2主機

我想問如果ps2主機連改機加手制
最平要幾錢先有?

kelvinlee213 2009-11-8 09:23 PM

而家 一部PS2 大約要幾多錢  (一手) (只計主機)
頁: [1]
查看完整版本: 問價專區 -- 有關問價,問地點等請一律在這裡回帖,違者會被扣分