查看完整版本 : 去馬爾代夫..

cattom123 2010-3-13 07:03 PM

I suggested 自由行

ZZ124 2010-3-15 11:55 PM

我6月頭honeymoon都想去馬爾代夫,但第一次去請問甘多位如果想住水中高腳屋,請問邊間酒店好及我見有一的parkch是只係包早餐,我應唔應該選擇加錢包吃早.午.晚呢,但去到先去餐廳叫餐食會不會好貴,因我聽人講買支水都要 5-10 usd 請幫忙解答!!!

superhappylun 2010-3-16 08:32 AM

高腳屋有好多間都有, 但係都係睇自己 budget做揀
通常都只包早餐(部份酒店包三餐), 大部份人會加晚餐而早餐遲D食或自備食物
餐廳貴唔貴都係睇酒店, 但就一定唔會平
我建議beach villa同water villa 各住兩日, enjoy your honeymoon

kristy9988 2010-3-18 12:07 PM

一個非常好的蜜月旅行地點:loveliness:

lanbbsi 2010-3-27 03:50 PM

馬爾代夫個club med 卡尼島 是否ok :smile_41:

WCDY 2010-3-28 08:52 PM

回覆 1# 的帖子

Maldives is a very good place to relax.  you can buy package, if u join Club Med then you will save a lot of money if you like to eat and if you like to join water sport / water games.  because if you are not joining club med package, you will have to pay every sports / game on the island.

manlau 2010-3-30 02:03 PM

我剛剛都係馬爾代夫Angsana Velavaru度蜜月,全程用左4萬鬆D,呢個酒店應該呢段時間做緊我地香港、國內既套餐,價錢會較實惠D,你可以上網搜尋下!

twisterii 2010-4-10 02:44 PM

如果去完馬代再轉飛去杜拜應該點做

saiho99 2010-4-13 08:53 AM

我聽到都想去呀!!!

twisterii 2010-4-14 09:55 AM

想請問除左Angsana Velavaru外,仲有咩好介紹呢?  想參考下
頁: 1 [2]
查看完整版本: 去馬爾代夫..