查看完整版本 : 關於ccnp實用性及課程一問

七小子 2010-5-10 04:32 PM

關於ccnp實用性及課程一問

我考左ccna考試1年了,但現在所做的工作,不是關於networking的,小弟想繼續再進修,想讀ccnp,

想問it人以下幾個問題,希望現職做緊networking既人可以解答我!!

1.小弟未有networking相關經驗,而且是中五畢業生,如果讀完ccnp,剛出來做時人工會大約幾多??

2.小弟之前ccna係自修的,現在讀ccnp想搵一間好既中心教,各位有無好既中心介紹下

3. 想問埋如果日後只有ccna及mcse證書,人工大約多少?

希望有人回覆,thx!!!!

lalala77 2010-5-16 01:22 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

七小子 2010-5-17 04:33 PM

聽你咁講都有d心淡
咁我現在呢份咪同我讀完system之後出黎份人工一樣....:smile_27:

七小子 2010-5-17 04:58 PM

我係咪應該要讀下Degree 呢?

如果係,有無好介紹:smile_41:

bsr050757 2010-5-19 09:50 AM

[quote]原帖由 [i]七小子[/i] 於 2010-5-17 16:58 發表 [url=http://computer.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=251555448&ptid=12164088][img]http://computer.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我係咪應該要讀下Degree 呢?

如果係,有無好介紹:smile_41: [/quote]

係阿...
你可以由f di /di 跟住 hi di..
再接返ou year2/3..

但係ou 都幾難pass...比 心機.

lalala77 2010-5-20 01:51 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

七小子 2010-5-22 02:33 PM

回覆 5# 的帖子

感謝回覆
不過可唔可以講多少少詳情比我知:smile_42:
未讀過,唔係太知要點做~_~"
頁: [1]
查看完整版本: 關於ccnp實用性及課程一問