查看完整版本 : 有冇人想一齊去學滑翔傘

一+一 2010-11-18 11:52 PM

:smile_13: 要上深圳學:smile_13:

PCLA 2010-11-23 11:33 PM

有興趣呀, 但係香港係咪無得學ga??

一+一 2010-11-28 02:18 AM

香港有一個教練,我都上過佢一堂,都係返深圳學好D,我都係初學有興趣就一齊玩啦:loveliness:

PCLA 2010-11-28 09:48 PM

原來你已經上過一堂~  我想問體能係咪要好勁先得ga?? 因為我未玩過, 有d擔心唔知自己適合...另外, 如果上深圳學係咪呢間呀??([url]http://parahk.tripod.com/paragliding3.htm[/url])  同埋係咪要連續6日呀??

一+一 2010-11-28 11:34 PM

係個間啦,我已係深圳玩緊,但又冇乜伴喎,睇下你有冇興趣一齊玩,體能唔洗好勁既,係行山,一般都OK,學技術野多,逢星期曰上去學飛:lol

PCLA 2010-11-29 11:56 PM

除咗星期日有無其他日子可以學ga??係咪一班班咁上堂ga?因為我返shift, 個個星期放唔同日子...:smile_39:

一+一 2010-11-30 10:50 PM

:smile_o13: 教練通常都係約一班學生在星期曰上堂,如果平曰都得既,要同教練早少少約定,可能會得你一個教學,有好有唔好啦,應該會快D上手,但會身苦D:smile_o06:

PCLA 2010-12-1 10:36 PM

咁上課時間都幾彈性wor~ 但係係咪要一次過比哂$ ar? ~$3850??

一+一 2010-12-2 10:53 PM

滑翔傘分A.B兩個課程,兩個分別係3600人仔x2,上完A牌再上B牌,AB相膈時間都係兩個月倒,最好準備$7200及買傘$$就好一點,我都係而家致知:smile_o05:

PCLA 2010-12-4 06:57 PM

我發咗短訊息比你~因為有其他detail想問你~

一+一 2010-12-4 11:30 PM

:smile_o13:

hoggie 2010-12-5 10:09 PM

我都想學,知唔知幾錢?

一+一 2010-12-5 10:33 PM

:smile_o15: 滑翔傘分A.B兩個課程,兩個分別係3600人仔,上完A牌再上B牌

I-Chu 2010-12-8 01:59 AM

買傘$$要幾多泥?
我都想學呀!!!!

一+一 2010-12-8 08:12 PM

:smile_o06: 一套傘大概兩萬幾,視乎牌子及產地,我都訂咗但未到手:smile_o06: 有興趣就再CALL我啦!

一+一 2011-1-7 09:09 PM

:smile_o15:
頁: [1]
查看完整版本: 有冇人想一齊去學滑翔傘