查看完整版本 : 喂!鬼王,幾時播訪問「鈎魂使者」訪問呀你

ox_xo 2010-11-19 11:07 AM

喂!鬼王,幾時播訪問「鈎魂使者」訪問呀你

你將Cheque幾時對兌呀?!

iceaoic 2010-11-19 04:33 PM

算把啦,呢單野唔多關 Edmond 事架!
係佢個 FD--電影Joe打上佢節目度講,話識到個《鉤魂使者》之嘛!當時大約係八月左右,
之後呢個電影Joe再打上節目度又吹水話就來約到呢個《鉤魂使者》,搞到大家不知幾興奮!當時應該係九月份!

其實Edmond應該急過你同我,
開左咁大個頭,大家話點算?大家唔提咪算囉,
其實我覺得就算真係搵到《鉤魂使者》,再接受埋訪問,咪又係多一個吹水佬係度吹水!!

至於呢個電影Joe我不嬲覺得佢吹水唔沫咀,依家仲潛埋水!呢係友------不提也罷!!!

[[i] 本帖最後由 iceaoic 於 2010-11-19 04:35 PM 編輯 [/i]]

ox_xo 2010-11-20 05:05 PM

okok。咁史稱「鬼王八萬五」事件, close file

senna85 2010-11-22 10:32 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

joly288 2010-11-22 06:03 PM

[quote]原帖由 [i]senna85[/i] 於 2010-11-22 10:32 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=272226040&ptid=13450779][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
其實我係個邊討論區都講過,話呢單野絕對又係兵乓球板事件的翻版,個時我仲比後庭會班打手圍添!又話一定會有得聽,叫我唔好亂講,結果呢?莫講話七月節,聖誕都就到喇!影都冇呀!小那星,成班友都不知所謂! [/quote]個邊某版主提供消息~~當時其實係太監威開十幾個a/c分身撐自己~~:smile_44: 佢一直都擔心比人圍~~所以ready定二三十個分身替自己護航:smile_30:

senna85 2010-11-22 06:52 PM

回覆 5# 的帖子

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: [1]
查看完整版本: 喂!鬼王,幾時播訪問「鈎魂使者」訪問呀你