查看完整版本 : 世間上仲有D咁既人咩???狗主有無人性?

kittyfr 2010-11-20 11:58 PM

世間上仲有D咁既人咩???狗主有無人性?

[size=3]妖[font=Calibri]…[/font]頭先我同我老豆去將軍澳中心果間惠康買野,買完之後想過馬路既時候,我見到個工人係度叫,跟住我咪同我老豆去睇下做乜,跟住見到隻鬥牛犬咬緊隻中型貴婦狗(我最鐘意既品種,不過我都鐘意狗),所以我特別激氣,跟住我見到咁樣,我咪即刻衝過去,我行緊過去既時候,鬥牛犬既主人已經拉開左隻狗,鬥牛犬個主人本來唔驚,但係見到咁多人已經嚇到…,但係佢本身係無諗過拉開隻lor..[font=Calibri] [/font],不過佢見人多先拉,搞錯,跟住我見到個工人嚇到傻左,係度喊,咁我咪去安慰個工人同摸下隻狗,跟住個鬥牛犬主人即刻走,跟住D人叫住佢唔好走,佢係都要走,跟住咪有三個男人追住佢,佢見到有人追住佢即刻跑....[font=Calibri] [/font]跟住D人打三條9,D差佬超耐先黎到,然後我叫某個姨姨去睇下將軍澳中心果間獸醫收左未,而我就去屋企樓下睇下我屋企樓下果間獸醫收左未,但係收在 = =”,白行一趟,不過算啦,鬼叫我鐘意狗咩~~最後我講哂比D差佬聽發生咩事,然後我就返左屋企。最衰無錄片,唔係佢死梗...(鬥牛犬明知咁惡,鬥牛犬個主人點解唔比佢帶條繩呢?不過佢都無諗過拉開佢嫁啦,佢仲要走佬= =")[/size]
[size=3]地點:[font=Calibri] [/font]將軍澳 ,[font=Calibri] [/font]將軍澳中心[/size]
[size=3]時間[font=Calibri]: [/font]大約[font=Calibri]10:05~10:10:@ :@ :@ :@ :@ [/font][/size]

[[i] 本帖最後由 kittyfr 於 2010-11-21 12:32 PM 編輯 [/i]]

万刀甲 2010-11-21 09:15 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

gbvis99 2010-11-22 11:42 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

martinl 2010-11-22 11:49 AM

但鬥牛唔係應該要戴口罩架咩?

kittyfr 2010-11-24 06:32 PM

[quote]原帖由 [i]martinl[/i] 於 2010-11-22 11:49 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=272232761&ptid=13460161][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
但鬥牛唔係應該要戴口罩架咩? [/quote]係呀,所以D人就話佢無帶

Laipeiii 2010-11-25 01:29 PM

好多狗主都係咁, 明明隻狗好惡咁撲埋黎, 都笑笑口話玩下之嘛:@
頁: [1]
查看完整版本: 世間上仲有D咁既人咩???狗主有無人性?