查看完整版本 : 詭異檔案梁x琪做得差

japjapjapjap 2011-2-8 06:41 PM

詭異檔案梁x琪做得差

:smile_27:
我唔係特別針對佢,但找佢做主持真係失敗...
我一向有睇怪談,覺得思浩做得好好,問的問題都係觀眾想知的問題,
但梁x琪相對較癈,又問埋d白痴問題,佢做怪談時已經覺得佢癈癈地:smile_39:
1)師父你點找倒d隊員?
2)然後一集問兩次師父你地點解會去果度?之前一早講左當地政府邀請啦,問完又問,做主持都唔認真!
3).其實佢地要拍真係會好驚嫁...(癈話,我唔識睇佢地驚咩!點解梁小姐你唔洗出去探靈呀,坐係度都話驚,已經唔洗你出去啦,點做主持呀!!)

跟住睇片又睇到喊.真係令我o咀:smile_45:
小姐你之前做怪談都一段日子啦,唔好扮未見過靈體啦:smile_39:唔知佢喊咩春野..:smile_39:想博觀眾定師傅同情呀:smile_45:

成日扮灑驚,做得呢種節目都預左啦, 唔好扮咩啦:smile_42:
又成日"own"埋師傅果邊又摸手臂,唔通想姣師傅???咩節目呀:smile_39:

其實個節目係做得ok的,同怪談個拍攝手法都好似,可以比d新意.
我會睇落去,好無奈的是梁小姐做主持,可能某天我都會頂佢唔順...

Rachel 成日要去探靈,但又冇得上去主持下,反而個冇咩貢獻的人就坐正,真係唔明無線點安排,為rachel覺得唔抵:smile_39:

[[i] 本帖最後由 japjapjapjap 於 2011-2-8 07:07 PM 編輯 [/i]]

newguy2008 2011-2-18 02:59 PM

個師傅咁廢你又唔講,擺到明係針對啦! 嗰件廢柴師傅成日講錯嘢,唔信,睇吓怪談阿Man點樣笑佢啦:smile_30:

lv123 2011-2-23 10:52 AM

:smile_27: 初看標題以為gigi 做主持,做呢d 節目,首先要大膽試問香港有多少有大膽女主持呢?

聶小倩 2011-2-23 02:45 PM

回覆 3# 的帖子

Vienna Lin 囉

嘉琪ok既,反觀司徒法正解說好多時難免會重覆,
成日講之下令人感覺佢流流地(我係其中一個),
Rachel交到戲都唔錯(做呢d節目係咁架啦),
我想睇羅詠嫻主持下,做多次嘉賓都好,
事關佢講d故仔好吸引:loveliness:

s.ling802 2011-3-4 03:06 AM

佢成日發姣:funk:

把聲重好惡頂:smile_22:

快D換主持啦:smile_39:

漁農處 2011-3-12 05:59 PM

思浩都叫ok???  :smile_30:

patricklct657 2011-3-13 10:19 AM

好帖值得支持,多謝樓主分享,
樓主繼續努力。
頁: [1]
查看完整版本: 詭異檔案梁x琪做得差