查看完整版本 : 我想問關於讀part time 既多媒體設計文憑課程

annie1234 2011-5-13 10:57 AM

我想問關於讀part time 既多媒體設計文憑課程

我想問關於讀part time 既 多媒體設計文憑課程, 究竟邊間出名?? 讀邊間好?

其實我係因為想個用dip黎入 ive 既part time 數碼媒體設計高級文憑第三或四級別,

定係直接報係ive 既part time 數碼媒體設計高級文憑讀四年?

其實我想快d完成個high dip 想讀少一兩年, 同俾少d錢讀high dip...

[[i] 本帖最後由 annie1234 於 2011-5-13 11:01 AM 編輯 [/i]]

寶馬甩頭皮 2011-5-13 07:26 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

say138 2011-5-14 02:21 AM

[size=4][color=blue]樓主,我都有同樣問題。[/color][/size]
[size=4][color=blue]想讀同一樣課程,part time,我見 Hong Kong Art School  香港藝術學院有得讀,仲可讀上去High dip, 28 May 下星期有講座,你不妨去聽下。佢地教得幾好,"樂姬兒",都好似係讀呢間。
:smile_o06:
不過學費唔平架。:smile_o03:
你serch 佢個名就見到,個網站 hkas.edu.hk  (好似唔打得email address,你自已去看看)[/color][/size]

annie1234 2011-5-19 05:03 PM

回覆 3# 的帖子

但係錢同返學地方呢樣野亦係我要諗既野, 我住得遠, 份人工又賺得少,我諗呢間我一定唔會列入考慮範圍...唔知仲有冇其他學校呢?? 謝謝你回答我問題:loveliness:

jodx 2011-5-21 02:20 PM

[quote]原帖由 [i]say138[/i] 於 2011-5-14 02:21 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=288984439&ptid=14427485][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
樓主,我都有同樣問題。
想讀同一樣課程,part time,我見 Hong Kong Art School  香港藝術學院有得讀,仲可讀上去High dip, 28 May 下星期有講座,你不妨去聽下。佢地教得幾好,"樂姬兒",都好似係讀呢間。
:smi ... [/quote]
貴, 因為用好多錢做廣告 + 私校 (學店)
不少明星仔鐘意讀呢d學校, 包合格升班, 或讀書不成的十幾歲, 會考0分想買張 cert 就讀呢間

好少少都去 hkdi (ive) 啦

tobyli0229 2020-7-14 05:15 PM

:loveliness:

[[i] 本帖最後由 tobyli0229 於 2020-7-16 12:59 PM 編輯 [/i]]

tobyli0229 2020-7-14 05:19 PM

好玩

[[i] 本帖最後由 tobyli0229 於 2020-7-16 01:00 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 我想問關於讀part time 既多媒體設計文憑課程