查看完整版本 : 搞笑新聞

愛鵬的花 2011-10-23 12:26 AM

搞笑新聞

女 乘 客 巴 士 上 大 便
如 果 一 日 搭 搭  巴 士 有 人 問 你 要 膠 袋 , 請 慎 防 以 下 網 友 所 述 的 情 況 。
樓 主 Cathy_Chung 搭 58M 上 班 , 巴 士 照 常 駛 上 屯 門 公 路 , 中 段 遇 大 塞 車 , 這 時 見 前 座 一 名 女 子 整 個 人 「  埋 一  」 , 貌 甚 痛 苦 。 大 約 30 分 鐘 後 車 龍 仍 未 見 絲 毫 「 郁 動 」 的 起 色 , 此 時 坐 在 該 名 女 子 身 旁 的 朋 友 從 手 袋 內 拿 出 一 個 百 佳 膠 袋 交 給 她 , 該 女 子 立 時 攜 同 傘 子 及 膠 袋 一 個 箭 步 走 到 車 後 … … 向 另 一 後 座 乘 客 說 : 「 唔 好 意 思 , 可 唔 可 以 讓 個 位 畀 我 ? 」 接  就 聽 到 一 陣 實 物 和 液 體  落 膠 袋 的 聲 音 , 後 排 乘 客 急 步 衝 落 下 層 。
此 時 樓 主 已 經 知 道 為 時 已 晚 … … 「 突 如 其 來 , 一 陣 惡 臭 滲 入 我  鼻 腔 , 呢 陣 臭 味 真 係 臭 到 想 死 ! 」 之 後 該 女 子 尷 尬 地 拿  百 佳 膠 袋 返 回 座 位 , 樓 主 只 見 百 佳 膠 袋 一 半 呈 現 深 啡 色 … … …
看 帖 後 不 少 網 民 對 該 女 子 深 表 同 情 , 「 其 實 我 諗 佢 自 己 都 尷 尬 到 死 , 肚 瀉 真 係 忍 唔 到  , 真 淒  ! 」

【豪鬼】 2011-10-27 01:07 AM

嘩~咪好臭!?:smile_o14:

大B小B 2011-10-28 09:35 PM

肚痛呢家野好難忍, 只能寄予同情, 臭都冇計

灰灰小子 2011-10-28 11:15 PM

仲拎返埋位?
落車扔左佢啦



[url=http://m.discuss.com.hk][img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/img][/url]

活性壞細菌 2011-10-29 11:50 PM

比我就寧願落車自己行上山邊解決算

icbcbank 2011-11-7 06:04 PM

睇落嘔心,但情有可源。



[url=http://m.discuss.com.hk][img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/img][/url]

lauchinang 2011-11-8 12:17 AM

回覆 5# 的帖子

高速公路喎...... 好似不能某然停車,乘客也不能再高速公路上行走.

再者,你要怎麼跟車長說要求他停車呢......

  其實這個貼我也不想回應,若果事情發生在樓主身上,不知他還會不會貼這個所謂的搞笑新聞呢........

太天真 2011-11-21 10:42 PM

睇到一半已經知咩事:smile_27:
btw唔係應該放係笑話個度咩:smile_41:

shontery 2011-11-21 11:36 PM

回覆 1# 的帖子

邊忽搞笑? 人地已經夠慘

[[i] 本帖最後由 shontery 於 2011-11-21 11:38 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 搞笑新聞