查看完整版本 : (南區 or 其他區) 有無女仔打壁球呢~

jmht 2011-11-4 09:24 PM

有無女仔打壁球架~

或者想學打壁球,

一齊玩下丫=)

Applecat2011 2011-11-4 10:47 PM

我咪女仔~~~:loveliness: :loveliness:

你都係女仔?? 而家我同garycanly ching們打波..五人左右..去金鐘果個壁球場..你有興趣的話JOIN埋嚟玩丫..

我都係打左無幾耐~~

coreinside 2011-11-5 06:38 PM

我都有興趣呀,可唔可以JOIN呀?
之前都有POST過約其他人打,不過發現自己成日都係最水嗰個:L
宜加又跟阿SIR學緊,想睇下有冇進步呀~

Applecat2011 2011-11-5 07:16 PM

你聽日過嚟揾我地丫..金鐘壁球中心..二號場..下午三至五..揾garycanly..

我一陣會過garycanly ching 個貼confirm多次個時間..你再留意個貼丫(問人用咩球拍果個貼)..

我都好水皮ja :smile_30:

聽日想試吓跟番ching們的速度..咁先有進步..

同人打就會迫自己更進步..自己打有時會懶懶地接唔到個波都算咁..:smile_30:

希望聽日見到你啦

coreinside 2011-11-5 09:28 PM

估唔到你咁快復呀~:loveliness:
好呀,聽日過嚟揾你地丫!其實今個星期已經上咗兩次壁球堂,又行咗一次山,超大運動量,聽日多數都未必有力打...

Applecat2011 2011-11-6 09:56 PM

點呀今日覺得..今日果幾位師兄幾好夾..佢地會就番新手..

下星期日我地都係三至五..妳嚟到就嚟啦..

再下星期好似唔係星期日..係星期五..:smile_13: :smile_13:

coreinside 2011-11-6 10:29 PM

佢地好好人呀~唔收錢,真唔好意思...
下星期日我約咗人踩單車,嚟唔到。
不過都好想可以約到班鍾意打壁球的朋友呀,KEEP IN TOUCH!!!

Applecat2011 2011-11-6 10:44 PM

[quote]原帖由 [i]coreinside[/i] 於 2011-11-6 10:29 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=308927529&ptid=16005158][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
佢地好好人呀~唔收錢,真唔好意思...
下星期日我約咗人踩單車,嚟唔到。
不過都好想可以約到班鍾意打壁球的朋友呀,KEEP IN TOUCH!!! [/quote]

好丫..咁再約..有消息通知妳~

coreinside 2011-11-6 11:21 PM

唔該晒...:smile_o06:

theLittleManiac 2011-11-7 11:33 AM

:)  我係男. 我都想揾女仔打 ball. 不過我喺 沙田 大圍.
頁: [1]
查看完整版本: (南區 or 其他區) 有無女仔打壁球呢~