查看完整版本 : 有無人好掛住"燃燒"既wow

Mrrich0809 2011-12-11 12:10 PM

有無人好掛住"燃燒"既wow

睇返以前d 競技場片段, 覺得以前真係好好玩, 真係會打得好有衝勁!
之後又再睇睇返而家同黎緊既expansion, 又功夫熊貓又pokemon... wow既遊戲性質已經變左, 但唔係向好果面變..:smile_39: :smile_39:

純屬個人意見 不喜勿插:smile_42:

大家恭喜我 2011-12-17 05:18 AM

70 係最好玩既時候..又講求公會既合作.. 雖然後期都有g團...但係開荒黑暗神秒...真係好難...死得好慘:smile_27: :smile_27: :smile_27:

冗員七號 2011-12-25 03:55 PM

我經歷過70和80級兩個時期,
80級明顯地影月谷已經"拍烏蠅":smile_39:

銀‧聖使 2011-12-28 03:36 AM

我覺得最好玩係60級果陣- -
去到70級都還可以接受...但基本上一上到80級我就已經覺得越黎越唔好玩...
85級已經afk左...:smile_30:

nico2005hk 2011-12-28 08:59 AM

60時代間直係最歡樂既時期, 可能果時得閒冇工返 (5年前仲進修緊) , 同埋當時冇咁多輔助野,好多野都係要從底LV 打好關係, 所以可以認識好多朋友 (不過多萛也是台灣的) , 有幾個到至今大家都沒玩魔獸, MSN 也會連絡, 之前上線就萛沒事做也會上去聊天, 真的很懷念 60時代既日子

oscarting1995 2012-1-3 11:44 PM

我係70年代個時有玩過~
個時我仲係一個6年級學生。。。
冇朋友一齊玩 佢地淨係玩d點數game
之後keep住到70lv 因為我要升中關係。。冇玩到~
之後中2既時候又返返去wow
80lv其實唔算唔好玩,我反而覺得印象最深係80lv
之後好啦 家陣我已經f.5...
我已經好比面咁玩左85頭段至中段。。。
頭段個d人好開心咁架,之後呢。。。公會走既人太多。。。始終。。最後既一個團都開唔到。。
wow已經變左質了。。我已經唔係再咁想玩落去。。
就連5.0   都冇興趣。。加上,文憑試了。。
時間過得真係好快 好快。。

stephenson11 2012-1-4 04:12 PM

[quote]原帖由 [i]銀‧聖使[/i] 於 2011-12-28 03:36 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=314289154&ptid=16581373][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我覺得最好玩係60級果陣- -
去到70級都還可以接受...但基本上一上到80級我就已經覺得越黎越唔好玩...
85級已經afk左...:smile_30: [/quote]
我都係投lv60 一票, 我個人認為, server 唔應該分pvp 同pve,

而係應該分三級----- a. lv60年代,,,,,,坦, 需要用技術年代,

b. 70年代,,,,,,,,,,,,坦, 只需要無腦年代,

c. 85年代,,,,,,,,,,,努力找尋所有坦職平衡年代.

abc三級, 咁就fit 哂.

~零~ 2012-1-4 06:18 PM

我加入個時係岩岩開70,但聽人講60係最好玩,但我照投70,起馬副本無而家咁便當,唔係人人都打25人,個時又周圍都野戰,舊地圖又無飛騎,可以周圍爬山探索下

我都已經afk左半年,而家d副本便當到打黎都哂時間,d死阿6仔過哂黎又無哂人情味:smile_39:

ricorick 2012-1-8 11:35 PM

60級年代是最好玩的
頁: [1]
查看完整版本: 有無人好掛住"燃燒"既wow