查看完整版本 : 2012驚動全世界的實驗和發現,驚悚!必看!

xiaocao1 2012-1-1 12:42 PM

2012驚動全世界的實驗和發現,驚悚!必看!

[url=http://www.youtube.com/watch?v=PJE3aEV1avY]http://www.youtube.com/watch?v=PJE3aEV1avY[/url]

buisahh 2012-1-2 01:07 AM

十分謝謝樓主的分享! 如果所有人都肯去觀看及認同及接受這個"水的實驗" , 這個世界將變得更和平, 這個跟之前小學生用3碗飯的實驗是很相似而且結果是相同的 。可惜節目實在太長 , 相信很多香港人不會有興趣睇的。

lonejedi 2012-1-2 02:28 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

novi_ange 2012-1-2 02:44 AM

咩黎架...........FAKE晒...:smile_o16:

bill1218 2012-1-2 05:08 AM

真定假丫大哥~

dwnthk 2012-1-2 08:23 AM

又 post 依個9唔答8...  點解版主唔做野咖 :o

lonelyhuman 2012-1-2 01:39 PM

佢應該係解釋緊吸引力法則:loveliness:

thealchemist 2012-1-2 02:41 PM

我覺得幾假,但係多謝sharing:loveliness:

靈can耳邊風 2012-1-2 05:20 PM

移去宗教區討論好啲喎!;P

太空人 2012-1-3 03:27 AM

一早講過.....每滴水都沒有相同.....

生命都係源於水.....

淫J 2012-1-3 03:42 AM

VernonWong 2012-1-3 03:46 AM

煎雞翼.好好食 2012-1-3 11:24 AM

有冇人可以用文字簡單地講下個實驗係點.?

3碗飯果個我就有睇過....唔知係唔係真係work..

淫J 2012-1-3 10:46 PM

布拉多羅特 2012-1-3 10:50 PM

kenng226 2012-1-4 02:23 AM

睇到訓著,悶死人

VernonWong 2012-1-4 10:54 AM

fanta2ok 2012-1-4 11:46 AM

其實我睇唔明佢想講咩- -

煎雞翼.好好食 2012-1-4 01:55 PM

睇左15mins, 好睇呀..水結晶果度..感覺好神奇~

外國果part拍到好似電影片段......................:smile_30:

之前都聽過話d實驗說植物會意識到危險...又話d植物聽d柔和既音樂生長得靚d, 聽d死亡音樂會死得快d...

係唔係真都好, 我覺得心存感恩真係有利無害!

男仔 2012-1-4 07:08 PM

GOOD AR!!~鐘意諗野的人....會鐘意睇的!!

P.S. 唔好唔記得我地人體 有70%係水(液體)黎的!!

早起的蟲有烏吃 2012-1-4 07:13 PM

唔理佢真定假都好 我覺得佢講得好有道理 :loveliness:

天下無雙手 2012-1-6 01:56 PM

有關label 果到,我有d 疑惑
睇到佢貼rock 音樂果到,條片入面講d 水係主觀性對環境而轉變,但係片頭亦有話我地對水的感想
睇黎rock 果到似係實驗者對rock 出現的反感傳送到水中,後面將水同其他相貼埋一齊出現映像,或者可以解讀成作者實驗時同時會諗住杯水
不過即使事實係點都好,令我對此有更多思考空間,謝謝:)

[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]

沙龍陳奕迅 2012-1-6 07:49 PM

gammy 2012-1-6 08:57 PM

我頂一入去係倒吹瀟 就知咩事沒心情睇~

tommylkh 2012-1-6 10:03 PM

其實套野都幾吸引, 多謝分享. :D

gusese_chan 2012-1-6 10:34 PM

旁白一D都唔中肯
似HARD SELL 緊野....
佢個實驗真有其事?

再見深藍 2012-1-10 01:55 PM

其實個特輯非常有意思, 亦令我地明白到一的野. 舉例點解咁多唔同宗教都會用法水, 符水, 聖水 ...etc等等去施法助人, 治病, 甚至驅鬼? 更甚至乎以前古人每有河水泛濫, 都真係萬民向住個海祈福. 以我理解都係念力,意志力, 傳達到水度. 大自然係有生命架, 依家咁多天災, 都係我地唔識珍惜, 保謢所致. 地球叔叔發嬲啦. 我真係希望大家睇完可以心存感恩, 首先幫到既一定係自己.

novi_ange 2012-1-11 01:08 AM

睇左3分1....唔想睇...

hjhjhjhjhjhj 2012-1-15 01:25 AM

睇晒,都真係幾好睇
唔好理真唔真,我地真係要心存好既意念,呢個地球先有得救

再見深藍 2012-1-16 07:12 PM

回覆 29# 的帖子

真也好,假也好,都係道人向善.幾有意思 ^^
頁: [1] 2
查看完整版本: 2012驚動全世界的實驗和發現,驚悚!必看!