查看完整版本 : 邀請今晚(26/03)打下波 - 太子皇雀會

mooomoomo 2012-3-26 03:19 PM

邀請今晚(26/03)打下波 - 太子皇雀會

[b][size=5]邀請今晚(26/03)打下波 - 太子皇雀會[/size][/b]
(1) [b][u]人數[/u][/b]:- 我自己一個, 所以你最好都係一,兩個啦.
(2) [b][u]錢[/u][/b]:- 只打波鐘
(3) [b][u]時間[/u][/b]: - 7點後約兩到三個鐘
(4) [b][u]局數[/u][/b]:- 我無所謂, 兩三個鐘打到幾多就幾多
(5) [b][u]技術[/u][/b]:- 我唔係新手, 當然都唔係專業. 如閣下係就新手兔問, 如閣下係高手, 又唔嫁意問我打悶, 小弟樂意輸波鐘當交學費.

請contact 我, 留下電話. 我再打俾你confirm 啦.

註:- 唔洗緊張, 當無聊搵人打下波, 識下朋友. 我打開d腳今日唔得閒. :loveliness:

mooomoomo 2012-3-26 03:22 PM

註2:- 我係西裝白領人仕. :loveliness:

yeungray 2012-3-26 03:31 PM

一q即止,打波

mooomoomo 2012-3-26 03:36 PM

回覆 3# 的帖子

咩叫"一q即止"? :smile_41:

yeungray 2012-3-26 03:52 PM

一q入一隻波/.\

520chl 2012-3-26 05:39 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

kskent 2012-3-26 08:13 PM

[quote]原帖由 [i]mooomoomo[/i] 於 2012-3-26 03:19 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=323894043&ptid=18439276][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
邀請今晚(26/03)打下波 - 太子皇雀會
(1) 人數:- 我自己一個, 所以你最好都係一,兩個啦.
(2) 錢:- 只打波鐘
(3) 時間: - 7點後約兩到三個鐘
(4) 局數:- 我無所謂, 兩三個鐘打到幾多就幾多
(5) 技術:- 我唔係新 ... [/quote]
師兄有冇打緊?

mooomoomo 2012-3-27 09:19 AM

回覆 7# 的帖子

琴晚有.
下次再約囉.
頁: [1]
查看完整版本: 邀請今晚(26/03)打下波 - 太子皇雀會