查看完整版本 : 壁總請人.!

squashmen 2012-6-13 12:31 AM

壁總請人.!

[size=4][url=http://www.hksquash.org.hk/coach_career.htm]http://www.hksquash.org.hk/coach_career.htm[/url][/size][size=4]
[/size]
[size=4]請發展教練,乜唔係Karen Lau做緊架咩?,上次睇咗馬田個Post,覺得佢好有道理--之前個Post--[color=#ff0000]([font=PMingliu, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]問題4>個會最尾又主動交代金鍾Regional Wong Sir冇做既原因,消除你地既疑惑[/font]:smile_45:
[font=PMingliu, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif],話人地有高就,唔阻人發達??[/font][/color][/size]
[size=4]
[font=PMingliu, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=PMingliu, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][color=#ff0000]            [/color][color=#ff0000]又話[/color][color=#4169e1]總會晒好多資原Train一個人出黎,依家到Karen上位[/color][color=#ff0000],以前歐SIR,之後到Wong Sir,依家到Karen,咁,咁,咁.!又話人地私鐘多,..點,點,點..!我聽返黎個出版本可以完全唔一樣既,個中原因我唔敢講,我唔係同d教練好熟,我唔敢肯定,但係估到Wong Sir點到唔會自動放棄,咁好成績,好難相信,但係呀高層你講到人地有好路,我心諗你點知呢?會唔會你地係度玩人呢?究竟點可以成為一個唔會比人炒既教練呢?唔駛成績?唔比家長投訴?要擦鞋?我真係暫時搵唔到方向:smile_45: !但係某Regional教練,比家長投訴去總會,再去信康民署,個位教練都冇什何Penalty,總會完全冇Action既,吹漲,如果發生係其他教練身上,又會係點?你地可以做到一視同仁?:smile_39: 真係好失望![/color][/font][/font][/size][color=#ff00])[/color][size=4][color=#ff0000]
[/color][/size]
[size=4][color=#ff0000]阿肥腫唔係話[/color][/size][color=#4169e1][font=PMingliu, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]總會晒好多資原Train一個人出黎[/font][/color] 架咩?上咗位2個月就唔玩喇,點解會咁架?:smile_45:有冇人知佢地攪緊乜?[size=4][color=#ff0000]
[/color][/size]

harrowhongkong 2012-6-17 06:37 PM

每人都有自己的取向, 不過我睇政治同人事問題多!
你睇下退役球員的去向就知道肥教練用人唯親定能力為主啦.
我夠膽講就算現役球員資源分配都有問題!

squashmen 2012-6-19 01:02 AM

我諗係體院跟佢既教練都唔好受:smile_34: 要擦佢鞋,奉承佢之生存到,但肯定"有能者居之"一定唔會出現係佢身上:smile_39:

heroiness 2012-6-20 02:19 PM

Advertised today again and the deadline is changed to 25 July. Looking forward to hear more from the insiders. Anyone?:smile_30:

kwong417822 2012-6-29 11:32 PM

其實唔係傢,佢份人係嚴肅,但佢有既係可以睇到你既弱點幫你改進

[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]

艾薯頓馬田 2012-7-3 12:43 AM

回覆 5# 的帖子

你講緊既"佢"究竟係邊個呢:smile_45: 唔係好明你講緊邊個.!

PeterPan_Fly 2012-7-7 03:34 AM

你估總會發展教練個位好好做呀?!:L 聽聞人工又唔係高, 又要將青訓既教練費算係人工裡面,年中大小不同既活動由朝做到晚,通常在五六日舉行,但又冇津貼....白做!!  又set條stupid ruler唔比教自己學生, 付出與收入不成正比,你叫D教練食西北風呀??!!  :smile_38:

squashmen 2012-7-12 12:12 AM

回覆 7# 的帖子

:smile_14: 好似真係仲未請到人喎...
頁: [1]
查看完整版本: 壁總請人.!