查看完整版本 : NOTEBOOK一問(救命呀)

lhkit329k 2012-9-27 10:35 PM

NOTEBOOK一問(救命呀)

[size=4]係UST買左NOTEBOOK (LENOVO)[/size][size=4]
[/size][size=4]咁廿五號依買機單上既地址拎左機...[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]拎機果時...幫我檢查硬件齊唔齊既員工話有咩問題就跟保養卡上既地址去換機(即側魚涌)[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]我廿六號果晚開機...點知白MON[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]我廿七號跟住隨機既保養卡上既地址(即側魚涌)去個service center諗住搞換機啦...[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]點知個員工同我講..."我地呢到只係負責維修,,換機你要同大學果到換"[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]咁我趕住幫學生補習...又見佢都幫唔到我換機...就快快手比佢檢查左,,拎左檢查報告就走[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]P.S.本來黃色既買機單....佢收左...換左張粉紅色既維修單,,我有問佢:張粉紅係FOR咩?[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]佢話張粉紅同黃色係一樣,,到時拎張粉紅單同埋維修報告去大學換機就得...[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]但我補完習之後...諗諗下...大學既PROMOTION既攤位都閂左啦...[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]咁我應該去邊度換?EVEN 問?[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]我宜家好迷惑同無奈:smile_27:[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]大佬...7千蚊對我黎講真係一筆大數目...成家一個月先搵得萬幾兩萬...[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]我無可能買多部...何妨個問題根本唔係我到...但係我就好似個波咁比佢地踢黎踢去...[/size]
[size=4]
[/size]
[size=4]我應該點做?有無人知?唔該....幫下我呀!!![/size]:smile_42:

lhkit329k 2012-9-27 10:36 PM

救命呀,,唔該搵人幫幫我...:smile_42:

lhkit329k 2012-9-27 10:41 PM

lhkit329k 2012-9-27 10:46 PM

救命呀,,唔該搵人幫幫我...:smile_39:

lhkit329k 2012-9-27 11:05 PM

lhkit329k 2012-9-27 11:06 PM

lhkit329k 2012-9-27 11:18 PM

救命呀,,唔該搵人幫幫我.:smile_42:

lhkit329k 2012-9-27 11:27 PM

救命呀,,唔該搵人幫幫我.:smile_42:

路過一名 2012-10-6 03:00 PM

打上lenovo度問..講番晒件事比佢知..再問佢拎contact
頁: [1]
查看完整版本: NOTEBOOK一問(救命呀)