查看完整版本 : 有冇人係長沙灣近so屋或李鄭屋唔見左隻灰黑色波c貓

lucc644 2012-10-25 12:14 AM

有冇人係長沙灣近so屋或李鄭屋唔見左隻灰黑色波c貓

我屋企人最近去餵流浪貓時,發覺多左隻灰黑色波c貓(成年貓,幾肥下,之前應該有人養開)係到等食...
佢好怕人甘,我屋企人餵左幾日,叫下佢,佢都唔應人又lei埋一邊,等人走開左先食...
希望佢快d搵返個主人啦:smile_o03:

vancty 2012-10-28 01:07 AM

請問有冇相?

vancty 2012-10-28 01:15 AM

我唔見咗隻貓4個月了, 深灰色, 好肥架....唔知係咪你屋企見到我隻貓呢?
可否PM我嗎? 謝謝!

lucc644 2012-10-29 03:04 PM

@@sorry呀...岩岩先見到你留言

聽我屋企人講e2日唔見佢係果邊等食了....

你可唔可以比d貓貓既相我呀? 因為一來隻貓驚人,
我又唔係平日餵開果個,佢次次要等我屋企人走開先肯食嫁,
所以影唔到相比你...二來為左保障貓貓既全, 所以
我想見一見你d相先...如果吻合先再話你知地點丫....

另外,已經pm左我電郵add比你啦....thx

[[i] 本帖最後由 lucc644 於 2012-10-29 03:17 PM 編輯 [/i]]

vancty 2012-10-29 03:52 PM

我EMAIL咗比你啦, 你CHECK CHECK, 麻煩哂! (希望係佢啦:smile_o06: )

lucc644 2012-10-29 09:28 PM

唔係佢啊:smile_o03: :smile_o03:

貓貓主人快d出現啦:smile_24: :smile_24:

同埋祝vancty 快d搵返佢隻靚貓貓:smile_24:

ps,今晚貓貓又再出現返等食啦:smile_24:
頁: [1]
查看完整版本: 有冇人係長沙灣近so屋或李鄭屋唔見左隻灰黑色波c貓