查看完整版本 : 關於六樓圖書館

sujoey 2013-1-18 20:58

唔知有冇人睇到, 但真係好想發洩一下
小妹都唔係第一年係到讀
我入黎讀果時入圖書館係唔洗CHECK學生証GA
每到考試測驗ge時期, 我都會圖書館溫書

但我真係覺得愈黎愈難忍囉!!!! 圖書館阿姑!!!!!
我唔係係監獄. 你可唔可以唔好成日係到巡巡巡巡巡
唔好係到偷睇我地做緊乜!!!! 我唔係賊囉. 我冇罪GA

仲有我個樽入面GE係水!!!! 唔洗係到照黎照去!!!!
點照點望都係水!!! 唔會變汽水GA!!!! 擺入袋和擺枱面有乜分別!!!!

唔好成日嗌"同學. 細聲啲!!"
冇人講野囉!!! 你係咪幻聽!!!!

唔記得帶學生証唔係罪!!!!
擺係學校吸印果時. 我點比張証你睇呀!!!!
去邊到搵証明呀!!!

每當我心情好好果陣. 一去到六樓見到你
我就成個人都好似收哂皮咁.

如果考試. 撞正你黎監考
我就知道果科我已經輸左....:smile_27:

如果你啲態度有金魚缸入面班阿叔ge一半.
圖書館都會美好一點!

oppo 2013-1-18 21:13

看學生証,我想是防止非本校生內進.

tkevin 2013-1-19 10:44

你米守你自已本份米算啦.:smile_13:

小號 2013-1-21 11:58

金魚班阿叔 有1個都好PK:smile_30: :smile_30:
講咩野都串你 :smile_45:

tkevin 2013-1-21 16:59

只求學習,不求氣.算吧!:smile_47:

副特首 2013-1-21 22:53

佢一向當我們是中學生來管

yingggg_xd 2013-1-26 10:06

都唔知俾呢個呀姑鬧過幾多次細聲啲,事實上真係已經好細聲!揸住雞毛當令箭!

[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]

Jermajesty 2013-1-27 23:08

六樓圖書館個婆娘不嬲都係咁!大把學生都好「中意」她ga!她適合去監獄度做多過係圖書館度做,我都不知她可得可能可以坐上呢個位置!

mickeychan007 2013-1-28 00:23

據閒有時六樓 "大家姐" 貪了我同學漏低左既紙巾 ^^"
頁: [1]
查看完整版本: 關於六樓圖書館