查看完整版本 : 元朗錦繡花園走失愛犬-忌廉色松鼠狗

shan020718 2013-3-28 05:19 AM

元朗錦繡花園走失愛犬-忌廉色松鼠狗

忌廉色松鼠狗(叫小吉),約11歲,長毛,垂毛,乖巧溫馴26/3下午時,於元朗錦繡花園自己家內,主人外出時,疑怕下雨於閘門下走出,致今未能尋回,敬請各位幫忙,如有發現,請即留言!謝!

luiming 2013-3-28 08:59 AM

回覆 1# 的帖子

走失放相留電話啦
仲要打去漁記報失

shan020718 2013-3-28 10:45 AM

我唔識放相呀……已派傳單同搵左漁農處

luiming 2013-3-28 12:30 PM

回覆 1# 的帖子

咁電話也應打在此

shan020718 2013-3-28 01:56 PM

小吉最新消息!!!
因於錦繡花園內小吉走失之單位離屋苑大閘好遠,故小吉應不能自己走出去!很可能被附近鄰近執左……
希望各方好友幫幫手,因小吉有哮喘及胸腔內長期積存一大毛球,須長期食藥!希望有心人尋獲後可盡速歸還!!

shan020718 2013-3-28 02:17 PM

小吉係我阿姨既遺物,請各位幫幫手

小吉係仔!

搵到請電51980108ruby

shan020718 2013-3-29 11:21 AM

小吉3天出走記!!
搵番啦!搵番啦!搵番啦!
再一次感謝各位大大既幫忙!!
小吉重回主人(我姨丈)既懷抱!
唔好再亂走啦!!
據執到小吉既小姐話尋日係草地執到小吉,見佢全身濕晒,所以拎番屋企幫佢吹乾d毛先,而家搵番啦!我終於有覺好訓!

呢個區雖然無咩人回應,但據執到小吉既小姐講係透過呢度睇到先聯絡我!感謝提我留電話既大大!!感謝有呢個平台,讓好心人可聯絡到我!!thx!!

qk28 2013-3-29 12:52 PM

[quote]原帖由 [i]shan020718[/i] 於 2013-3-29 11:21 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=356997855&ptid=21683375][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
小吉3天出走記!!
搵番啦!搵番啦!搵番啦!
再一次感謝各位大大既幫忙!!
小吉重回主人(我姨丈)既懷抱!
唔好再亂走啦!!
據執到小吉既小姐話尋日係草地執到小吉,見佢全身濕晒,所以拎番屋企幫佢吹乾d毛先 ... [/quote]
恭喜恭喜
頁: [1]
查看完整版本: 元朗錦繡花園走失愛犬-忌廉色松鼠狗