查看完整版本 : 美版銀魂 雷公 水君換........

hanghang616 2013-7-7 08:08 AM

美版銀魂 雷公 水君換........

美版銀魂 雷公 水君 換 噴火龍 / 火烏 / 冰鳥 AND 2換1 夢夢 / 超夢夢

冇落調味太清淡 2013-7-7 11:31 PM

除左夢夢要WIFI配布先有之外,
其他你自己可以親手捉或者拎,
唔該自己查清楚你玩嗰版可以捉到乜,
唔好乜都開POST問人換乜換物.

hanghang616 2013-7-8 07:37 AM

回覆 2# 的帖子

你玩呀@@? 呢到叫POKEMON專區
換野唔可以係到開POST?  
我都知可以捉到 但係我只不過想用D我捉左而對我冇用既小精靈同人換都有問題@@?
你又知我冇上網查?
之前我問有冇人可以傳隻比卡超比我你又係到咁多野講
你估個個好似你咁咩 1隻比卡超姐 宜家我比返10隻你都得 你要唔要?
仲有我想問下你 幫下人洗死@@?
仲有如果呢個POKEMON專區唔可以換野既唔該你講明 同埋唔該用下你個腦唔該
係要人屌你既 你小學雞黎嫁?

冇落調味太清淡 2013-7-8 06:03 PM

回覆 3# 的帖子

[quote]你玩呀@@? 呢到叫POKEMON專區
換野唔可以係到開POST?
仲有如果呢個POKEMON專區唔可以換野既唔該你講明[/quote]
唔係唔得,不過最好講下點解...
另外4代開始可以用GTS換pm,
如果提供到人家需要的pm就可以換,
未必要開post犧牲你隻雷公或者水君...

[quote]我都知可以捉到 但係我只不過想用D我捉左而對我冇用既小精靈同人換都有問題@@?[/quote]
頂樓你淨係講想換乜,冇講原因就要估,
可以係捉到神獸個體性格太差又save左想換過隻;
想問人要色違;
pm要通訊進化(明顯唔係吧...);
唔知有得捉而希望換(所以我先同你講嗰d有得捉,唔使乜都求人嘛~)

[quote]你又知我冇上網查?
之前我問有冇人可以傳隻比卡超比我你又係到咁多野講[/quote]
你無講原因,淨係問人換野,
我覺得閣下唔知道,
所以我講埋邊度搵到,
自己可以捉到點解要求人呢?

[quote]你估個個好似你咁咩 1隻比卡超姐 宜家我比返10隻你都得 你要唔要?[/quote]
比卡超我只係儲圖鑑,
第5代的亦可以由第4代連動,
唔需要.

[quote]仲有我想問下你 幫下人洗死@@?
同埋唔該用下你個腦唔該
係要人屌你既 你小學雞黎嫁?[/quote]
先旨聲明而家本人係抽唔出時間用wifi傳pm,
但可以俾下意見.
再者我都想問下點解你有求於人態度仲可以咁差??
另外發言的時候注意一下版規
[quote][float=left]總版規[/float]
[四] 網上言論
網上言論亦受法律管制,我們保留刪除一切問題言論的權利, 以保障本平台不被濫用。為避免因種族、地域、族群歧視性言論而產生的衝突混亂,我們會對相關言論作出處罰。希望會員保持理性討論,避免對會員作出人身攻擊、鼓吹暴力或發表違反香港法律的言論。
初犯以上各項扣50分,警告無效者禁言三天或永久禁言/禁訪。[/quote]

[[i] 本帖最後由 冇落調味太清淡 於 2013-7-8 07:57 PM 編輯 [/i]]

花穗 2013-7-12 04:41 PM

咁又唔好咁強硬

[quote]唔係唔得,不過最好講下點解...
另外4代開始可以用GTS換pm,
如果提供到人家需要的pm就可以換,
未必要開post犧牲你隻雷公或者水君... [/quote]
GTS 係有得換,但係未見過既pm係換唔到的~
所以如果真係玩黑白,要搵番之前幾代3主寵真係同人換~
咁好彩用自由交易,人地又offer 主寵另計啦~

[quote]
頂樓你淨係講想換乜,冇講原因就要估,
可以係捉到神獸個體性格太差又save左想換過隻;
想問人要色違;
pm要通訊進化(明顯唔係吧...);
唔知有得捉而希望換(所以我先同你講嗰d有得捉,唔使乜都求人嘛~)[/quote]

其實我次次同人換pm~ 有時add fd換or 上GTS換,真係為左個"種" 之後就自己生~
個體同性格呢d,我會自己慢慢生出黎~
咁神獸另計啦,不過我冇換過~

[quote]
你無講原因,淨係問人換野,
我覺得閣下唔知道,
所以我講埋邊度搵到,
自己可以捉到點解要求人呢? [/quote]

的確有好多pm可以自己攪掂~但是時間花很多~
只係想最快得到自己想要的,就是問人換吧~
有部份pm要每天看看那裡出現的~
有的就要入夢世界捉~

但樓主要知道換神獸的話,多數都會詳細說明能力的~

冇落調味太清淡 2013-7-12 06:23 PM

[quote]
GTS 係有得換,但係未見過既pm係換唔到的~
所以如果真係玩黑白,要搵番之前幾代3主寵真係同人換~
咁好彩用自由交易,人地又offer 主寵另計啦~
[/quote]
咁我又試過換過前4代三主俾人,
最重要係唔知lz點解想換嘛~
[quote]
其實我次次同人換pm~ 有時add fd換or 上GTS換,真係為左個"種" 之後就自己生~
個體同性格呢d,我會自己慢慢生出黎~
咁神獸另計啦,不過我冇換過~
[/quote]
可能我nds開始每個版都有所以無'種'的煩惱:lol
[quote]
的確有好多pm可以自己攪掂~但是時間花很多~
只係想最快得到自己想要的,就是問人換吧~
有部份pm要每天看看那裡出現的~
有的就要入夢世界捉~

但樓主要知道換神獸的話,多數都會詳細說明能力的~
[/quote]
但係1樓的pm唔會花太多時間吧(順住攻略都會有),
如果連呢d時間都無的話,
真係唔知佢本人有冇時間玩魂銀...
頁: [1]
查看完整版本: 美版銀魂 雷公 水君換........