查看完整版本 : FIFA 2013 球員選舉

fifaclubmember 2013-8-29 06:14 PM

FIFA 2013 球員選舉

經過兩次SUMMER兄搞既比賽
再加上大家都打左咁耐
大家心目中各個位置既最佳球員同埋最佳陣形係點?

問得就等我自己每個位置寫左幾個最佳之一先:
GK: 唔記得d名
DF: Fok hkjc 1986; KCArcher; Skrtelhk37; Stupidangel
MF: Samson908; Alvintung; puiho; machinechiesa; laiwai; Betterman705
FW: L in HK; Lam 13; Daniel0107; MarkL1022; Bannylive;
Any 都係唔係好熟d人名唔寫

d經典人物唔揀, 年幾'幾年無on個d隱藏人物就算啦,出番黎都唔知有無8,9成水準:smile_24:

大家有冇咩建議..選出最強香港隊 (xBOX Fifa):smile_47:

oval122 2013-9-6 06:56 PM

一條心, 撐miobb:smile_22:

Cortot 2013-9-6 09:18 PM

[quote]原帖由 [i]fifaclubmember[/i] 於 2013-8-29 06:14 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=370499256&ptid=22372828][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
經過兩次SUMMER兄搞既比賽
再加上大家都打左咁耐
大家心目中各個位置既最佳球員同埋最佳陣形係點?

問得就等我自己每個位置寫左幾個最佳之一先:
GK: 唔記得d名
DF: Fok hkjc 1986; KCArcher; Skrtelhk37; Stup ... [/quote]
最佳陣形當然係541,兩隻under 5呎6既翼加多個6呎3或以上既中鋒,中間果兩個負責守同LB Y就可以了:loveliness:

[[i] 本帖最後由 Cortot 於 2013-9-6 09:19 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: FIFA 2013 球員選舉