查看完整版本 : 棒球球會招收隊員

Dreadmonkey 2013-10-15 09:25 AM

棒球球會招收隊員

[font=標楷體][size=5]本球會 - [color=#4169e1][b]荃灣棒球會[/b]([b]TWBC[/b]) [/color]現招收對棒球有興趣及略有認識的球員,全新手亦可.球會屬下現有2隊球隊,隊員之年齡由十六歲至三十多歲, 有男有女.[/size][/font][align=center][font=標楷體][size=5][/size][/font][/align]
[align=left][font=標楷體][size=5][/size][/font][/align]
[align=left][size=5][font=標楷體]練習日期及地點︰逢星期日[/font][font=標楷體]13:30 - 18:00[/font][/size][/align]

[align=left][font=標楷體][size=5][/size][/font][/align]
[font=標楷體][size=5]主要場地 : 石硤尾配水庫球場有棒球訓練
[/size][/font][font=標楷體][size=5]我們球會以認真訓練及參加香港棒球總會舉辦的公開賽為目標.

如果閣下對棒球有興趣可以找一個星期日上來球場跟我們一齊訓練, 之後覺得自己真係有興趣既話,可以直接加入我們球會。 [/size][/font]
[font=標楷體][size=5]
我們每星期訓練都會場地提供,並擁有前任/現任港隊球員做教練, 以及資深棒球裁判做技術顧問.[/size][/font]
[font=標楷體][size=5][/size][/font]
[font=標楷體][size=5]所以如果你有心想投入棒球呢個世界, TWBC 可以滿足到你既棒球上既技術及知識.[/size][/font]
[font=標楷體][size=5][/size][/font]
[font=標楷體][size=5]如果想參加本會的訓練,請於出席當日穿著合適的運動裝束, 如運動衫, 褲及鴨舌帽及足夠的水.

如果沒有棒球手套, 我們有公家手套借用.[/size][/font]
[font=標楷體][size=5]有關球會每個月的收費或其他問題, 歡迎向本人以PM,或留言查詢.

多謝~[/size][/font]

[[i] 本帖最後由 Dreadmonkey 於 2013-12-30 07:51 AM 編輯 [/i]]

stlazy 2013-10-16 12:28 AM

我對棒球非常感興趣。我是從大陸來香港中文大學讀書,可惜國內沒什麼機會接觸棒球,不過很高興能夠在香港看到有很多棒球的愛好者。不知道我是否能夠在這個禮拜天10月20號來球場熟悉一下環境?還有我應該額外準備些什麼呢?

Dreadmonkey 2013-10-16 04:29 PM

PM sent to you about the enquiry

chun19990530 2013-10-24 11:55 AM

對棒球有興趣不過已經45歲了, 都能夠參加嗎?

rockylun9527 2013-10-28 12:31 AM

你好~~我好有興趣呀, 但PM不到你, 能PM我詳情嗎, 謝謝

雞蛋仔2012 2013-10-31 08:15 AM

我想請問加入球隊要俾多少會費的?
我是33歲男仔
想學打棒球的

Dreadmonkey 2013-11-1 04:46 AM

Have sent PM to above ppl, if any missing pls drop me a msg here, I will send to u again.

if you have any problems, pls feel free to contact me by PM or email.

yy5090 2013-11-6 07:11 PM

Hi 我同另外一個朋友都係18歲 都對棒球有興趣 唔知你可唔可以提供一些基本資料比我地 如費用等 :loveliness:

alan201417 2013-11-7 10:27 PM

你好~我21歲:loveliness: 對棒球有興趣
可以提供更多資料嗎

pang6318 2013-11-12 08:37 PM

小弟有興趣
想問下每星期有幾多人玩

sfdave 2013-11-17 12:47 AM

Sunday what time is your normal practice hours?

[url=http://www.discuss.com.hk/iphone][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg[/img][/url]

c7~.~ 2013-11-21 05:52 AM

有冇多d資料睇下

[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]

Dreadmonkey 2013-11-23 11:50 AM

Have sent our club info to yr PM box. pls check,

In case of any other question, pls reach me via email or by Whatapps.

285602aq 2013-11-24 03:47 AM

18歲對棒球有興趣
有冇資料睇thanks

kkityeungg 2013-11-26 07:30 PM

我20 yr old 啦! 我好想好想可以打棒球 但咁老重受唔受我玩嫁?

kkityeungg 2013-11-26 07:32 PM

一直我都好想找個機會打嫁 請求你可以PM我或者EMAIL我 [email]kit63020618@gmail.com[/email]

etng2005 2013-12-1 05:15 PM

我同我朋友都有興趣, 可否pm資料給我嗎?

hotspurhk 2013-12-1 05:29 PM

有興趣可否PM詳情?

v9d9489489 2013-12-4 09:46 AM

我15歲   好新==  睇過下波
我對棒球有興
[align=center]趣[/align]
請問我可唔可以參加宜家仲有冇位==:loveliness:
可以emil我[email=bomgor@gmail.com]bombgor@gmail.com[/email]
唔該曬

[[i] 本帖最後由 v9d9489489 於 2013-12-4 09:50 AM 編輯 [/i]]

eddielau_1984 2013-12-12 02:39 PM

請問今個星期日有練習嗎?
是否自動出現就可以?

Dreadmonkey 2013-12-18 05:31 PM

回覆 20# 的帖子

可以.

涼~ 2013-12-21 09:53 PM

我24歲...
好有興趣參加...
可以PM我俾D關於你地球會既詳細資料我...
唔該:loveliness:

凡人的苦惱 2013-12-24 06:32 PM

我好有興趣 22歲 男
可以既話麻煩pm球會既資料丫 唔該

Eastospley 2013-12-26 06:31 PM

我好有興趣 25歲 男
可以既話麻煩pm球會既資料 thx

Dreadmonkey 2013-12-30 07:51 AM

Have sent PM to above ppl, if any missing pls drop me a msg here, I will send to u again.

if you have any problems, pls feel free to contact me by PM or email.

Dreadmonkey 2014-1-9 12:22 PM

/PUMP

dennis84m 2014-1-11 12:54 PM

你好, 我對棒球有興趣去玩玩, 但我已三張幾, 而且沒有玩過, 能參加嗎?

lst7535 2014-1-20 08:43 PM

我依家16歲 係一個棒球新手
請問依家仲有冇位俾我加入?
我email  [email]lst7535@yahoo.com.hk[/email]

lok8128 2014-1-23 11:46 PM

hi 我22歲想學棒球
係咪今個星期日黎就得
要揾邊個
thx a lot:loveliness:

ace927 2014-1-29 01:33 PM

本人有興趣打棒球,不過現在還招收會員嗎?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 棒球球會招收隊員