查看完整版本 : iPod軟件更新出現左啲問題:'( 有無人可以幫下我

christychiuwai 2014-1-4 11:30 PM

iPod軟件更新出現左啲問題:'( 有無人可以幫下我

軟件更新後,再連接USB,跟住就出現了左.....

iTunes 偵測到一台在回復模式中的iPod.
若要與 iTunes 一同使用. 您必須回復 iPod.

我按回復之後.. ...

確定要將 iPod (iPod) 回復為出廠預設值嗎?
將清除您所有的媒體和其他資料並安裝最新版本的 iPod 軟體.
iTunes 將與 Apple 驗證回復. 完成此程序後,將提供您回復[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]聯絡資訊,行事曆,[/font] [font=arial, helvetica, clean, sans-serif]訊息和其他設定的選項. 回復與更新.[/font]

我按確定,然後就出現...

無法回復 iPod (iPod) . 找不到設備.

有咩方法可以整番好?
係咪一定要回復先開到部機?
同埋如果回復左,我iPod入面啲相,apps,同其他資料係咪都會無哂? (我好耐無同步過 )
有無人可以幫下我:smile_40: thz~

kit2906 2014-1-5 01:02 AM

你升IOS 幾多?

christychiuwai 2014-1-5 01:29 AM

回覆 2# 的帖子

IOS 7.0.3 升 IOS 7.0.4
我用緊iPod touch 5

MUE-Train 2014-1-5 11:12 AM

go to Apple Store and ask the staffs to help you update the iOS!

淫賊不來梅 2014-1-5 01:57 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

christychiuwai 2014-1-5 02:12 PM

回覆 5# 的帖子

好對唔住,原來我post錯區:smile_27:
頁: [1]
查看完整版本: iPod軟件更新出現左啲問題:'( 有無人可以幫下我