查看完整版本 : 好心巴士女乘客

wan934 2014-3-15 10:02 PM

好心巴士女乘客

今日收工係香港搭車回屯門,因路途不短,一直看劇看到落車,睇得太耐人都迷迷糊糊,一見屯門就立即企係身想下車,差點遺下一大袋公司文件,幸好有兩個好心女乘客立即提醒我,不然落左車先發現的話,我諗最少要去總站攪多1,2小時才可以回家。下車後,我心裡一直感謝那兩位好心的女乘客,在這多謝她們,希望大家都在別人有需要幫助時伸出援手,咁我地生活既香港會越來越有温暖,越來越有人性味!!ps: 我知道自己寫野唔通順,不喜別插,只係希望多謝人!謝謝!

[[i] 本帖最後由 wan934 於 2014-3-15 10:04 PM 使用[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg [/img][/url] 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 好心巴士女乘客