查看完整版本 : 好憎聽于飛老師

炊金饌玉 2014-4-1 10:24 AM

好憎聽于飛老師

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

蝗者之瘋 2014-4-1 03:34 PM

林匡正又黐利筋又鄉音,就係一個笨人知咁,網台專收呢D阻鬼住哂嘅二打六嘅,佢比141強力恥笑亂鳩UP烏克蘭革命被新納粹騎劫,話佢本地左膠食國際左膠口水尾,講完就唔見左,係比141幹掉嘅。WELL DONE。:victory: 鄉音黐利筋怪魔早應該要走。:L

kung_fu 2014-4-1 09:28 PM

同意! 林匡正都黐利筋!講野又point, 只係不停將果幾個所謂論點loop完又loop過! :loveliness:

蕭弱元 2014-4-3 11:30 AM

林匡正要教書先少做節目, 141有撚咁大權力咩,

講回正題, 基本上網絡界全部都笑鳩于飛,
無論raga, 花生台, 甚至以前人網討論區都當佢on9仔, 講完無人明佢up乜春

kung_fu 2014-4-3 12:03 PM

回覆 4# 的帖子

林匡正唔係去教書?而係去進修姐!佢邊夠料去教人呀!不過,聽快必講,佢好似唔再上謎米做節目了!

蝗者之瘋 2014-4-3 03:26 PM

回覆 4# 的帖子

D野要講白咩,癡利筋就知佢唔係141果log人囉,人地就抽佢來講,唔使比面,當然係佢太柒啦,但fundamental :smile_44: :smile_03: 係階級唔同既關係,走啦,無野佢黏,終於行街囉。
佢教得書?難怪香港教育讓人咁唔放心,係一定要送走,對。

另外果個。。。。讀番書果d一定覺得佢唔知點咁,讀中文書果d人同讀番書果D人,朕除就係唔同,唔同到佢一開口,就令人自動 "放空"。淨係聽到佢好過個乖巧小太監蘇浩,蘇浩笑聲實在太核突了。:Q
頁: [1]
查看完整版本: 好憎聽于飛老師