查看完整版本 : 老消話花生台 '成班友吹水' 係邊個節目

谷巴 2014-5-27 08:38 PM

係院長嗰個節目 :smile_44:

不過老消講人哋網台實係用呢句comment, 同嗰啲 '水中糞', '女人有事業就唔生仔' 一樣永久無限loop :smile_30: :smile_30: :smile_30:

蝗者之瘋 2014-5-27 08:46 PM

腦燒D無限LOOP係幾好笑。好多嘅。
港男係一個品牌,係一個PREMIUM PRODUCT,D女仔中意港男。
日本人英文C,香港人英文好,國際化。
台北無建設,仍係老舊。。。。
結論係老港燦活在過去,都無出去 WALK 咁嘅。腦燒你真係 OUT 啦。

kung_fu 2014-5-27 11:04 PM

不過有件維園阿伯同果件什麼金金大師咪成日膠珠上身,成日講兩講就上曬頭!論點又薄弱,只係同一理由loop完又loop!! 真係好乜煩!:smile_27:

singleman2006 2014-5-28 04:12 PM

覺唔覺得花生台好多節目主題重疊?

streaming 2014-5-28 05:54 PM

[quote]原帖由 [i]kung_fu[/i] 於 2014-5-27 11:04 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=389140260&ptid=23330776][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
不過有件維園阿伯同果件什麼金金大師咪成日膠珠上身,成日講兩講就上曬頭!論點又薄弱,只係同一理由loop完又loop!! 真係好乜煩!:smile_27: [/quote]

索B是否此道佼佼者?

其實阿伯呢D, 根本冇政治論述, 志在同D激進派盲辯, "辯贏"院長後自己亦收皮
用阿伯/歐落軒呢D人做節目係唔work的

kung_fu 2014-5-28 06:52 PM

阿伯呢的太偏激了,做節目姐,洗唔洗下下上頭! 重要一急就語無輪次,自相矛盾,都唔知佢想點!就算比你駁勝又如何? 唔通你就嬴左個世界!地球會跟著你而轉動!:smile_30: :smile_30:
頁: [1]
查看完整版本: 老消話花生台 '成班友吹水' 係邊個節目