查看完整版本 : 神秘之夜幾時回歸

沒釜 2014-8-10 02:15 AM

神秘之夜幾時回歸

如題
台長儲緊料,儲到幾時:smile_41:

呂良偉 2014-8-10 01:49 PM

而家大把同類節目,呢個OUT晒

lemontea1986 2014-8-14 11:12 PM

也有聽眾既!

[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]

蝗者之瘋 2014-8-14 11:26 PM

回覆 3# 的帖子

外語能力好差果d?國語英語好d都唔聽佢,又無production。:smile_39:

呂良偉 2014-8-15 12:17 AM

奇奧反正岩岩失業,粉腸應外判比佢做

蝗者之瘋 2014-8-15 12:38 AM

回覆 5# 的帖子

粉腸點會同鳩達對著幹?粉腸要脫貧都要旨意鳩達選到,比到份鳩辦差事佢。粉腸d咁既質地,想點呀?都好清楚啦哇。
況且粉腸又最三分顏色上大紅呢?成鬼日當正自己口水好值錢咁,就扭屎忽花做下唔做下,係d傻既至哀求佢做既遮,計我話佢唔做更好,唔好製造太多youtube垃圾。

kung_fu 2014-8-15 10:06 AM

回覆 6# 的帖子

咁又未必!鳩達從來都唔係粉腸台戲!你幾時見過佢地會同桌做節目呀!:D

蝗者之瘋 2014-8-15 03:47 PM

回覆 7# 的帖子

粉腸令鳩達出現喎,佢從粉腸爆沖台跳去腦燒台時,定爆沖同粉腸又爛尾分手時,爆沖鬧粉腸一時一樣,講好唔講政治,又引入條仆街鳩達,呢條臭草講都尾都係來自粉腸個臭罃。
可能分分鐘佢先落藥比鳩達去腦燒台,鳩達D咁嘅態度入腦燒網,係天生咁衰格定粉腸BRIEFED過?(BOTH ! )係咪先?然後陳偉業爆鳩達係間公司註冊董事,咩無關係?咁踢爆完芒果佬,粉腸在果晚爛芒果節目ENGINEERED芒果佬造勢大會,一來就樂見兩個死老野MARK面,二來佢係保護緊鳩達同芒果佬關係,NO QUESTION ASKED!
佢嘅AGENDA係從鳩達身上要野。芒果佬無野比到佢,好可能互相討厭就有。唔使諗太多,停頓芒果佬個腦袋。
我覺得佢有咁嘅AGENDA,佢嘅AGENDA係從鳩達身上要野。
垃圾與垃圾聚,鐵律也,粉腸拍手無塵,就係有個not so Hidden agenda遮。

kung_fu 2014-8-15 05:26 PM

回覆 8# 的帖子

根據我聽過阿四個版本(吹水萬象區),粉腸又係因財失義才決裂,粉腸認為爆沖利用咬台去吸水,又攪個什麼man9394成人台,利用咬台人脈去promote同轉移利潤去撐呢個自己的成人台,攪到個台欠水營運,連阿四都要自己用老本去撐個台達半年之久。而阿四話粉腸才是問題所在,因佢絕少出現在咬台,對咬台營運又不聞不問等佢自生自滅!除開台時出一皮野外,從無再科過水出黎,日常營運開支都係靠爆沖教球同攪把妹達人等訓練班微薄收入來支持!而自己都因此無糧出! 所以,點解我一早就話呢個粉腸都幾仆街啦! 最後好似老蕭果面一樣,爆沖同粉腸決裂後,粉腸就抽走佢有關的所有節目!先搬去自己個blog, 之後拍阿的等人,再搬去raga....

而鳩達又係另一件事!不過,由於,咬台岸膠聽鳩達講,將討論區成個笑死朕剷走晒!所有同件事有關的討論都無法追溯因由了!

[[i] 本帖最後由 kung_fu 於 2014-8-15 05:29 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 神秘之夜幾時回歸