查看完整版本 : 疑似p甩台主持又來認屎認屁自己節目,連開兩欄

Tony胡 2014-12-24 04:55 PM

疑似p甩台主持又來認屎認屁自己節目,連開兩欄

全世界都知道佢抄襲"爭鳴"、"大紀元"等媒體,係自己節目打飛機好啦,走嚟呢度宣傳,連開兩欄,博乜呢?仲用咗影射教主作網名,精神有問題。

Tony胡 2014-12-24 05:13 PM

數一數,原來同呢條友有關的共有五欄,條友識用反面宣傳。

芒果佬 2014-12-29 09:57 AM

【炮打司令部】好多獨家料,唔少國情雜誌幾個月後先執口水尾:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

Tony胡 2014-12-29 04:45 PM

小啦,你無提消息來源,無提推测理據,幻想自己係天生的專家,共產黨都聽你點。令計劃會出事,我一年前就聽一個街頭阿叔講過,唔那好咁天真啦,亂咁噏點都會撞到,幻想有人睇起請你?你係自己台打飛機好啦,點解花幾廿個網名來這裡宣傳,吹噓?

[[i] 本帖最後由 Tony胡 於 2014-12-29 05:00 PM 編輯 [/i]]

Tony胡 2014-12-29 04:46 PM

小,全世界都知道你係乜xB啦,你承唔承認芒果佬、sigleman2006、[size=16px]naomis[/size]等係你化名?假如係、都幾無x。自己憎恨教主,改人個名,用曲線方法,自問自答方法,連開數欄,宣傳「炮打司令部」,好那核突呀,大佬!

[[i] 本帖最後由 Tony胡 於 2014-12-29 05:01 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 疑似p甩台主持又來認屎認屁自己節目,連開兩欄