查看完整版本 : 其實唔想哂時間打cash game..

hinwong2008 2015-1-25 08:00 PM

其實唔想哂時間打cash game..

可以打sit&go, 平均2x分鐘汁到快錢..
30-60usd buy-in 好多水魚:loveliness:

Buy-In: $55.68/$4.32 USD
6 players
Total Prize Pool: $334.08 USD
Tournament started 2015/01/25 11:22:20 WET [2015/01/25 6:22:20 ET]
Tournament finished 2015/01/25 11:48:35 WET [2015/01/25 6:48:35 ET]
1: hinwong2008 (United Kingdom), $217.16 (65.002%)
2: foofiter840 (United Kingdom), $116.92 (34.997%)
3: KvicKiller (Czech Republic),
4: $kill Game (Canada),
5: andreiiu281 (Romania),
6: yur serg (Russia),

You finished in 1st place.

ps:今次無宣傳...無開名

heroinhero 2015-1-26 12:09 AM

PS SIT N GO
好快你就知咩事...正正經經落CASINO打CASH啦..
網路野唉...:smile_44: :smile_39:

PokerDefender 2015-1-26 07:34 AM

upswing:smile_38:

stussy_708 2015-1-26 07:59 AM

i do prefer sng :smile_38:
頁: [1]
查看完整版本: 其實唔想哂時間打cash game..