查看完整版本 : 海外買遊戲問題

Jeffrey12343210 2015-6-3 05:39 PM

海外買遊戲問題

我住在澳洲,我想中文版海賊無雙。但唔知點樣將遊戲買個陣運黎澳洲,淘寶好似可以。有無c兄試過咁做?可否教下我流程係點?因爲我未試過,同可唔可以用國際信用卡付款?Thx!

Jeffrey12343210 2015-6-3 05:40 PM

想“買”

Miller-Rain 2015-6-4 01:44 AM

一係去yahoo, discuss, uwants 拍賣度問下賣家有無international shipping
一係就去yesasia度買

Jeffrey12343210 2015-6-4 03:58 AM

Thx. 咁大約流程係點?要用咩付款,sorry簡約講下得啦唔該

Jeffrey12343210 2015-6-4 04:16 AM

郵費大約幾錢?

sinson123 2015-6-4 09:24 AM

你個邊有無代購???
因為yahoo拍賣個D其實好差,寄失咗或唔比貨你之後失蹤係好常見嘅事
所以我每次都要求面交,唔係我情願唔買

Jeffrey12343210 2015-6-4 03:22 PM

啱啱見到有個叫86代購既網站, 好似幾方便,但我唔肯定安唔安全。呢次係我第一次網上購物,麻煩到大家唔好意思,究竟信唔信得過?

Miller-Rain 2015-6-5 07:32 AM

回覆 7# 的帖子

你嚮yesasia度開account,之後嚮上面搵你想買既game,有D係免郵費

Jeffrey12343210 2015-6-5 07:55 AM

yesasia計埋免郵費都比平時貴成百幾2百蚊喎,你用過未?信得過郵寄出錯機會是否不大?如果係高品質既我就試下啦

Miller-Rain 2015-6-6 11:49 AM

回覆 9# 的帖子

係呀,貴係會貴D,但係保證正版,唔會有假野
我買左4,5隻game(gundam, 戰國,三國無雙等等)都無問題,隨碟DLC(如果有送)都係新既~
嚮外國要打亞洲game係貴D麻煩D家啦~

Jeffrey12343210 2015-6-6 11:59 AM

OK多謝哂Miller,我就試下yesasia啦,總算有機會係外國玩亞洲game。THANK YOU!!!

Jeffrey12343210 2015-6-8 04:40 PM

OK多謝哂Miller,我就試下yesasia啦,總算有機會係外國玩亞洲game。THANK YOU!!!

Significant 2015-6-9 12:40 AM

why not just buy it under your acct

Jeffrey12343210 2015-6-10 05:30 PM

What do you mean?

X752392842 2015-6-13 07:13 PM

play asian

[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]
頁: [1]
查看完整版本: 海外買遊戲問題