查看完整版本 : 小弟的 iPad mini 2 於今天唔知道做什麼事?

turbomen 2016-7-13 09:47 PM

小弟的 iPad mini 2 於今天唔知道做什麼事?

Dear All,

小弟的 iPad mini 2 於今天唔知道做什麼事?  起初是 update 的,於是我放低佢 update Microsoft Excel, 但是我於今天放工回來, 發現 Microsoft Excel 不見了, 於是去到 App Store 下載, 但是好似唔見有Microsoft Excel 可以讓我下載, 請問我應該怎樣去做才能成功回復 Microsoft Excel?

Cheers,



[url=http://www.discuss.com.hk/iphone][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg[/img][/url]

turbomen 2016-7-14 10:21 AM

[quote]原帖由 [i]turbomen[/i] 於 2016-7-13 09:47 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=444595273&ptid=25939608][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
Dear All,

小弟的 iPad mini 2 於今天唔知道做什麼事?  起初是 update 的,於是我放低佢 update Microsoft Excel, 但是我於今天放工回來, 發現 Microsoft Excel 不見了, 於是去到 App Store 下載, 但是好似唔見有M ... [/quote]


The problem has been solved by itself.



[url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg[/img][/url]
頁: [1]
查看完整版本: 小弟的 iPad mini 2 於今天唔知道做什麼事?