查看完整版本 : 乜吾係cGPA有3.5, 最起碼CityU會收返入UGC 第3年咩?

mavisloo 2016-8-8 02:13 AM

乜吾係cGPA有3.5, 最起碼CityU會收返入UGC 第3年咩?

乜吾係cGPA有3.5, 最起碼CityU會收返入UGC咩?

辛苦讀完兩年,有3.5。UGC報3間冇間要,自資報樹仁,畀左其他系的一年級我。
DIU你老母,唔收我都唔好侮辱我!入你一年級,重新學過其他嘢,咁我呢2年究竟做緊咩?我當初用黎重考都唔會咁淒涼啦。
都唔知做乜9,今年硬係咁L衰運。大不了咪唔L讀,食屎啦。"

[url]https://www.facebook.com/hashtag/cccu1658?source=feed_text&story_id=1056958747716012[/url]

床上謝皮的魚蛋 2016-8-8 11:29 AM

其他科我唔知咩情況。

我應用中文的,今年city中文系換主任,改左以往CCCU入CITY中文系的規則,唔少人都賴咗嘢。
我識得個幾個FD CGPA3.4-3.5係冇CITY OFFER,而要去讀自資。

我3.4X,完全感受唔到city的母愛,我係其中一個被city拋棄的孩子 。

him1967 2016-8-17 05:31 PM

re樓上 都就變CCUOW啦 邊有母愛呀
btw business反而聽聞鬆手左

mimiwoo 2016-8-17 06:16 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

salanghei 2016-9-15 03:06 PM

我今年準備in,cgpa又無要求甘高喎。
不過科科唔同,要睇你原本讀果科同你報大學果科有無關連,如果無7成以上有關係,大學好大機會收你都會要求你由year1或year 2讀起,所以報之前最好問下學校老師。
我諗法同你一樣,唔想哂時間,所以報大學嘅科都係問哂老師,以我分數可以報邊間,由y3讀起。
頁: [1]
查看完整版本: 乜吾係cGPA有3.5, 最起碼CityU會收返入UGC 第3年咩?