查看完整版本 : 熱血節目的問題

pp88 2016-9-19 06:46 PM

熱血節目的問題

我聽開大香港早晨

最近佢地成日講一些網上的東西,一些討論區,fb上的
但又唔提供背景資料

聽眾無睇這些網上的言論
其實聽唔明主持們講咩
聽眾會聽到一頭霧水

[[i] 本帖最後由 pp88 於 2016-9-19 06:49 PM 編輯 [/i]]

閒話一句 2016-9-20 09:14 AM

其實多數係講左膠或者泛民啲仆街野, 今期寸爆豬海滴,

你可以睇番文匯報仲詳細, 文匯報經常有引述熱狗或仇思達啲 fb post. :lol

HDTV1080i 2016-9-20 12:51 PM

豬海滴只是被人利用的棋子,香港真正的政治形勢,並唔係蘋果日報日日所吹噓的,689已經被醜聞打擊到無得連任,其實係蘋果無廣告,所以谷銷量,廢習一日都可以宣布由佢連任,因為689就係夠勇夠惡,最合心意,使乜理你班香港人,反正今次佢再上任,一定會進行全港大逃殺!

香港人就係只睇蘋果日報,唔睇熱血時報,被肥佬玩死,人地代表美帝,唔係你香港本土,如果唔係,一早死掉。

:smile_o01:

閒話一句 2016-9-20 01:40 PM

[quote]原帖由 [i]HDTV1080i[/i] 於 2016-9-20 12:51 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=448351381&ptid=26104883][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
豬海滴只是被人利用的棋子,香港真正的政治形勢,並唔係蘋果日報日日所吹噓的,689已經被醜聞打擊到無得連任,其實係蘋果無廣告,所以谷銷量,廢習一日都可以宣布由佢連任,因為689就係夠勇夠惡,最合心意,使乜理你 ... [/quote]

唔只蘋果日報, 而家香港電台, 商台, 仲有其他爛鬼網台, 社區 fb page 幫手洗腦式唱衰 689 , 慘得過港豬又真係撞邪教般信到十足十.:Q

而家熱血果個牧養熱狗仔隊計劃, 佢地網頁話暫時已籌得 113萬幾, 唔知真定假, 如果係真的話港人真係有錢兼豁達, 喺節目度唱吓雞就籌到百幾萬, 呢個方式遲吓會否成為眾籌新方式?

[[i] 本帖最後由 閒話一句 於 2016-9-20 01:41 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 熱血節目的問題