查看完整版本 : 點解同樣俾現金買G-SHOCK,,但有個網上登記會平左超過兩百蚊既?有冇師兄遇過?

er112098888 2016-9-26 07:42 PM

點解同樣俾現金買G-SHOCK,,但有個網上登記會平左超過兩百蚊既?有冇師兄遇過?

想買 G-SHOCK   G-9100 黑色果只,,  
上Y拍睇過西,,有790蚊有780蚊兩種價錢,,  
今日去深水埗長沙灣地鋪果間睇表,吾系高登果度,,,睇過價錢都系790蚊

甘我將琴日上網見到果D事實,,,同長沙灣水貨地鋪既店員講
我話點解pxxxe.xxx.hx 上邊果只G-9100賣516蚊,,而地鋪尼度賣790蚊,,可以平甘多既?

距話系啊,,,現金價,,可以登記再親身去地鋪俾錢羅表,,都有一年保養,,七天有壞可換...

除左價錢吾同之外,,,其它都一樣..當然要在果個網登記先至可以買,,
不過登記呢D好簡單..

516蚊比790蚊,,平左兩百七十四  !!!!  
各位有冇去果個網登記買過表?  有冇古惑野??

[[i] 本帖最後由 er112098888 於 2016-9-26 07:46 PM 編輯 [/i]]

麥當奴杜格拉斯 2016-9-27 08:57 PM

光棍佬教仔。

laukachung2016 2016-9-27 10:45 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

er112098888 2016-9-28 12:51 AM

我真心請教,,,  點解話咩咩教仔??

你去買表,,都一樣系吾想俾人呃架麻

真系人心冷漠

麥當奴杜格拉斯 2016-9-28 10:39 AM

[quote]原帖由 [i]er112098888[/i] 於 2016-9-28 12:51 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=448779222&ptid=26122165][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我真心請教,,,  點解話咩咩教仔??

你去買表,,都一樣系吾想俾人呃架麻

真系人心冷漠 [/quote]

比我會諗以下d野,,好多古惑野,我地未必知,冇人會100%答到你,吾好講冷漠。

1) 二手野。
2) 產地 咁既價吾好望made in japan, 可能made in 越南。
3) 積木錶。
4) 高仿表。
5) 有問題表,平比你。
6) 攞你個人資料作商業用途。

kit1930613 2016-9-28 03:24 PM

如果你真係差戈兩百幾蚊開飯我會答你
如果唔係就揀隻貴啲既
頁: [1]
查看完整版本: 點解同樣俾現金買G-SHOCK,,但有個網上登記會平左超過兩百蚊既?有冇師兄遇過?