查看完整版本 : 去冠生藥房買野一肚氣,態度第三次很差了,以後唔幫襯,佢竟然咁講...

cannotdisplay 2016-10-27 09:51 AM

去冠生藥房買野一肚氣,態度第三次很差了,以後唔幫襯,佢竟然咁講...

咁啱BB D 奶粉就快無,老婆自己一個放工就去左冠生買奶粉,
咁個奶粉放在最高那層,我老婆伸極手都拿唔到,咁就好有禮物叫個店員幫手拿奶粉.
隔離有個叔執緊貨,點知阿叔叫極都唔理人,咁可能阿叔忙啦,就算數,
行去櫃枱同個店員A講要XX奶粉,店員好不耐煩地喵嘴說:"O個邊啊, 自己去拿啦"
咁我老婆就話拿唔到, 店員A 又喵多次嘴, 很不肖地說 咁矮都拿唔到啊
咁我老婆為死死地氣話, 我真係唔夠高.  店員A 跟住扮無件事.無理我老婆.
後面我見我老婆好唔開心, 想喊咁, 平時她都係D 斯斯文文無咩講野架女仔,
問起先知這件事, 跟住我想去同佢這個咁無品架人理論, 不過我老婆拉住我,
話唔想搞事, 但我條氣真係好唔順, D 人點解可以咁賤,
O念住同冠生老板投訴, 但冠生又無網頁, 唯有影底個賤人個樣.
:@:@:@
大家買野, 去第二間, 都唔好去這間, 真係超多無品員工.

彈指神通 2016-10-28 01:22 AM

個樣都衰何況個人格

大力水手2000 2016-10-28 07:50 PM

邊區呀?

Earlgrey49 2016-10-28 08:11 PM

求地址

人生之旅 2016-10-29 12:59 AM

好多藥房佬/仔都係咁啦....
態度差

成日鳩溜溜 2016-10-29 01:05 AM

係啦,都唔明佢哋啲態度點解要咁衰。
有時就會明白點解會比啲大財團籠斷。

Marliss 2016-10-29 08:35 PM

其實尼間有啲員工幾好,但有啲就…
之前我未生,去問下佢間藥房有無產後沖洗樽賣啦,有個答我:「咩黎咖?香港生仔唔用尼啲咖喎,大陸我就唔知喇!」
心諗…下?我香港人黎咖喎!當我大陸人?

kinmeng223 2016-10-30 08:15 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

膠丑5號 2016-10-31 08:57 PM

係我行入去,問佢係咪咁樣對我老婆

叫佢道歉,唔制就屌番佢一獲

咁既柒樣恰女人都有???

藍痴瘋 2016-10-31 10:45 PM

藥房一間間,有D真係好串,買熟咗就只會喺嗰幾間買,撞到串嘅都忽事再問,又唔係得佢一間

默默無名的OL 2016-11-1 10:37 AM

中環達成藥房吾錯
職員都好好..好細心
而且雖然佢係中環,,但d藥無銅鑼灣..灣仔個d小藥房咁貴

GM147 2016-11-2 10:17 AM

秀茂坪?我去過買,好平,例如P牌子初生尿片,平萬寧廿蚊,所以勁多人;店員近十個,但同時有三四十個客。

smalleagle 2016-11-3 08:02 AM

以後唔幫襯囉,藥房又唔係得一間。幫襯d相熟咪無呢d事囉。

roy913 2016-11-3 11:40 AM

藥房成Q日賣貴, 賣次貨, 坤水, 態度pk。 買藥會睇咗屈x網站有無先, 無就落舖頭

依家除咗買衫, 好少再落街買嘢, 買超市野上百x,惠x,維基,全部有送貨

如果驚淘記多問題, 其實可以上癲貓, 買咗個迷你電腦(無風扇), 9xx人仔, 用在成個月都未壞。

ericwkc2015 2016-11-3 04:50 PM

葯房而家係服務大六人五係香港人

病豬食C啦 2016-11-3 04:54 PM

[quote]原帖由 [i]人生之旅[/i] 於 2016-10-29 12:59 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=450615326&ptid=26196412][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
好多藥房佬/仔都係咁啦....
態度差 [/quote]
藥房人根本就係大陸仔同爛仔。

jem77 2016-11-3 05:03 PM

好多藥房態度真係好差,但消費者永遠有權選擇...
同佢講,祝你生意興隆,我唔X買喇

肥婆娟 2016-11-3 05:03 PM

秀茂坪商場呢條葯房佬好能臭寸。我想打個冚家剷好耐

baronk 2016-11-3 05:05 PM

睇佢幾時執

fungme11911 2016-11-3 05:09 PM

咁串仲買?去第間唔得?

yiuhung 2016-11-3 05:09 PM

以後唔好再幫襯

Bteddy 2016-11-3 05:13 PM

藥房D友通常好串

ootungoo 2016-11-3 05:30 PM

佢好似企係道訓著咗咁?

wongwwt 2016-11-3 05:31 PM

So bad

255165 2016-11-3 05:31 PM

真係咁賤:smile_22:

fish_isaac 2016-11-3 05:32 PM

藥房仔係好串,我最記得,問佢有冇呢隻藥,佢望一望隻藥,就望弟二度,當你透明

fuhvhjhuj 2016-11-3 05:37 PM

喜愛寧靜的貓貓 2016-11-3 05:46 PM

第二間曾經涉嫌係黑店:smile_53::smile_53:

[[i] 本帖最後由 喜愛寧靜的貓貓 於 2016-11-3 05:47 PM [url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg [/img][/url] 編輯 [/i]]

fuhvhjhuj 2016-11-3 05:46 PM

fuhvhjhuj 2016-11-3 05:46 PM

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 去冠生藥房買野一肚氣,態度第三次很差了,以後唔幫襯,佢竟然咁講...