查看完整版本 : 怎取消Wechat使用Whatsapp的授權?

Afonso 2016-11-1 06:47 PM

之前在wechat(看圖) 按了"邀請朋友" 並選了透過whatsapp, 繼而授權了wechat可使用whatsapp, 但現在想取消該授權, 怎樣才能取消這授權?

正常若成功取消到,再透過whatsapp 邀請朋友 , wechat 應叫你再授權, 但點整都唔得。

我試過刪除wechat再安裝過, 但都唔得。

求教!有人知嗎?
[attach]6132799[/attach]

[[i] 本帖最後由 Afonso 於 2016-11-1 09:47 PM [url=http://www.discuss.com.hk/android][img=100,23]http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg [/img][/url] 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 怎取消Wechat使用Whatsapp的授權?