查看完整版本 : 求救貼:比公司同事恥笑!點樣回敬返佢?

該用戶名已註冊 2017-3-7 11:10 PM

求救貼:比公司同事耻笑!點樣回敬返佢?

公司銷售類型,行街,分兩個部門,另外一個部門銷售員NO.1叫佢狗哥喇!人的品性真係好狗!我在我部門銷量排名算中位數,通常第三或第四,我部門共7個人!全部銷售員里只有我一個女性,其餘為男性,交待完!
  平時已經好少返公司,大家都出街銷售,冇咩交集,我又唔係咩撩事逗非的人,好少講野或者8掛其他同事的野,就係咁,佢已經掩飾唔到睇我唔起的情緒,一有機會實話我唔得,好似👀我如智障甘,事實佢係間公司8年 做到部門一哥,一個月都係Sale個13萬上下,一個月人工當你2萬好未?養妻活兒都未夠,又有咩資格笑我?憑咩野呢?有時真係心裡晤舒服,已經在心裡diu左佢千百次!
  其實我完全可以晤放呢點係心,但係時不時都好似吞左隻烏蠅,嘔心又難受,如果狗哥你可以見到類似的貼文,請改一改你的言行,一個男人值得讓人尊重嘅係修養,唔係你踩我在你腳下,就顯得出伱偉大光輝的形象,呢個世界唔係你一個人叻哂!
   請教,已經當佢透明狀態招呼都唔會打,如果佢再入位講我,我應該點回佢好!? ?

pizzabibi 2017-3-9 01:45 AM

樓主做邊類型新街
頁: [1]
查看完整版本: 求救貼:比公司同事恥笑!點樣回敬返佢?