查看完整版本 : 什麼是合資格的中介人?

disclaimer900 2017-3-31 05:34 PM

什麼是合資格的中介人?

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

銀之練金術師 2017-3-31 05:37 PM

出親都只係識轉貼,"專家"  ;P

disclaimer900 2017-3-31 05:39 PM

銀之練金術師 2017-3-31 05:40 PM

係咩?  係就唔會拎2010既過期資料出離扮專家架;P

銀之練金術師 2017-3-31 05:42 PM

你咪即管繼續,好人醜人都唔識分,你口中真正既SALES而家就係度睇緊戲

你估,對佢地離講,一個真正知行內有咩鬼祟野既人威脅大,定一個咩都唔知扮專家既街外人威脅大?

disclaimer900 2017-3-31 05:47 PM

銀之練金術師 2017-3-31 05:47 PM

*** 該帖被屏蔽 ***

disclaimer900 2017-3-31 05:52 PM

銀之練金術師 2017-3-31 05:53 PM

[quote]原帖由 [i]disclaimer900[/i] 於 2017-3-31 05:52 PM 發表 [url=http://finance.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=458928422&ptid=26552431][img]http://finance.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
你繼續發表意見啦。。
星期五晚,我要去happy hours啦。冇你咁好氣啦。 [/quote]
我係睇得起你既開分身能力,先搵你做呢個實驗,等你清楚見到,究竟係咩環境。

好過有代溝,講極都唔明,永遠都係眼見為實。

有套印度片,叫咩我的神定咩,主角就係係個迷信既人面前做左個實驗

[color=#8b0000][b]簡單講,我同你,一樣都係叫人唔好去按一粒會爆炸既紅制。有無睇過呢個實驗?[/b][/color]
[color=#8b0000][/color]
[color=#8b0000][b]但你係只叫人,唔好去按啊,炸死你架。 但點解你知?點解人地按個粒又無事?呢粒又會有事,點解有事,點解會爆?[/b][/color]
[color=#8b0000][b]因為你唔係設計者或生產者,你就開始拎D唔關事既例子去抹黑呢粒制。 人地就會認為你只係無知而叫佢都唔好按下去。反叛心理,相信你都有個仔你講過,係呢個方向會慢慢理解吧。[/b][/color]
[color=#8b0000][b]我都係叫人唔好去按,但分別係,因為會按錯。 人地個粒無事,因為佢按岩左,呢粒唔好按,點解? 因為連住左炸彈,SHOW比佢睇,點樣連住。 而點解人地按完有獎,呢粒制有咩資格先可以去按?這就是解釋。[/b][/color]
[color=#8b0000][b]我想叫你做既實驗,就係開改名分身,我唔答個D帖。然後只留你既抹黑帖,你就睇下會有幾多種奇怪說法。[/b][/color]
[color=#8b0000][b]大多係集中於,話呢D帖無知,因為係街外人寫,抽稱中間錯誤位置。 或者係線下,拎呢D帖,去證明街外人無知。即係話,呢種帖,反而有助你口中既"SALES"。[/b][/color]
[color=#8b0000][b]之前先有個走離順住勢去,佢拎住既野普通人根本唔知咩離,但仲衰過基金。 係雷曼級別。但你知咩? 你又係拎D唔關事既例子出離。因為你連人地手上既係咩都未知,你話基金唔好事,佢就食住勢去,基金唔好,呢隻啦,但原來呢隻係債券掛勾工具,條款嚇人。[/b][/color]
[color=#8b0000][/color]有衰既從業員,亦有衰既街外人。 相對既有D野。 有D唔知就無差別攻擊,學人睇唔起人,仲要求人地白做,又要狗奴服務,又要專業意見。

專業既,正路D既,嫌人串咀。 廢D既,亂賣既,但服務好,感覺舒服。

行內衰人真係唔少,我理解,渣架林寶去撞。

行外一樣,怪人多。

[[i] 本帖最後由 銀之練金術師 於 2017-3-31 09:30 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 什麼是合資格的中介人?