查看完整版本 : 早霸王傑傑越來越唔掂

asdf85gh 2017-4-15 08:16 PM

早霸王傑傑越來越唔掂

我發現佢而家比森美叫左佢出去介紹公園,反而沒咩進步過,相反森美同Ekee 負責做地頭蟲呢part 仲好聽過而家介紹公園,不如森美出去仲好啦,天氣時間你都唔使報啦,出去介紹下反而仲吸引過識貨之人。
至於傑傑咁鐘意足球,不如叫Marco 番埋一至五做足球節目仲好啦

農場理性的賤嘴 2017-5-29 12:31 AM

森美而家仲點會出去做呀講真

asdf85gh 2017-5-29 11:09 AM

[quote]原帖由 [i]農場理性的賤嘴[/i] 於 2017-5-29 12:31 AM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=462069454&ptid=26586634][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
森美而家仲點會出去做呀講真 [/quote]
以前真係好聽好多,又生動至少比聽眾想收聽既意慾。

bbmandy 2017-5-29 07:28 PM

我唔係日日聽早霸王,間唔時聽吓,傑傑出街呢part 又悶又無聊,而且成日甩甩cut cut ,一係就電話收得唔好,其實呢part 咁差,森美同傑傑大家都有問題,不如轉吓啦。
另外,西瓜小儀都麻麻地⋯佢地好似無咩進步

VANTKC 2017-6-8 01:17 AM

開始有D悶

大圍保怡 2017-6-23 05:18 PM

叫阿傑出去個part, 明顯每集之前都冇 plan過, 事後求其講兩句就收工
傻的都聽得明, 根本就係森美求其搵個理由叫阿傑係節目到消失一陣

可能性有兩個, 1. 森美想試下長時間冇阿傑個節目會 run 成點,
2. 森美純粹覺得阿傑督眼督鼻, 見少一粒鐘得一粒鐘

Sashimi 2017-7-9 05:39 PM

未叻過囉 :smile_30:  :smile_30:  :smile_30:

babyjane122 2017-7-10 04:15 PM

不如直接CUT左呢個節目仲好啦
次次聽佢地D promo都係得個"嘈"字
森美永遠都係大大聲聲喝人串人
西瓜傑傑又垃圾

sk3603 2017-7-29 01:09 PM

係不嬲都唔掂:smile_38:
頁: [1]
查看完整版本: 早霸王傑傑越來越唔掂