查看完整版本 : 請問 HKCC 副學士洗唔洗計出席率?

想進修 2017-5-13 05:57 PM

請問 HKCC 副學士洗唔洗計出席率?

想半工讀, 但輪班驚有D日子會返唔到,

請問一星期左右會返幾多日?

如果時間可以FT, PT都應該可以返到

climax191 2017-5-23 01:11 AM

要簽名當attendance
有D 科(中英文)係細班(30人左右)上lecture 同tutorial ,  你冇返實知:smile_46: :smile_46:

仲有有D lecturer 好中意上堂抽個number黎問野:smile_46:

乳清蛋白 2017-5-24 09:59 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

climax191 2017-5-26 01:29 PM

[quote]原帖由 [i]乳清蛋白[/i] 於 2017-5-24 09:59 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=461849658&ptid=26649538][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

pt ft都係咁嚴? [/quote]
HKCC ASSO好似冇PT架...

嚴唔嚴 ,其實睇lecturer, 我就讀商科既
我Sem 1 果D 科就好小嗌人個名黎check attendence , 基本上有簽過就得
但英文堂就冇得咁玩, 因為英文堂lecture tutorial 都係同一班人(30個)上,佢有時D 課堂活動可能會對住attendence 紙抽:smile_04:

sem2 教我果d lecturer 就好中意 對住attendence 紙抽人答野, 尤其多左科叫CCT , 呢科係唯一一科冇得死背,有心既lecturer 多數中意抽人黎答睇下concept 清唔清
仲有科叫intro to marketing , 因為會有grp prj , 仲要求影組相, 個lecturer 上tutorial 會拎住咁多組既相叫人答野:smile_46:

都係果句啦, 讀得ASSO 就唔好返工, 咁樣好影響讀書, 尤其呢到好需要時間去溫書(背勁多野)

隨隨風波 2017-6-27 06:03 PM

頁: [1]
查看完整版本: 請問 HKCC 副學士洗唔洗計出席率?