查看完整版本 : 晨光個石 sir 咩料?

pssz 2017-5-23 11:51 PM

晨光個石 sir 咩料?

乜鬼阿 sir 嚟?        朝朝講癈話, 口 up up 扮有料扮風趣, 難為個女主持揾 point 認同佢:smile_27::smile_27:

Slowrock 2017-5-24 05:51 PM

其實搵佢返嚟頂air time,你諗下佢地都早晨講兩,三分鐘都知咩事la!宜家個節目除咗個出門5件事好聽之外,其他都係空泛野!放個石Sir講半個鐘,佢地就可以做少半個鐘節目!所以大家唔知覺唔覺d嘉賓任講唔嬲,唔似得以前主持人係咁time control佢地!其實呢個係一個節目內容缺乏ge警號!

garyguard 2017-6-2 11:35 PM

所以有時我會聽 FM99.7 新城「原來生活好快樂」。

星期二 0800-0900 資深中國文化老師講近代歷史和中華文化
星期三 0930-1000 兒童心理學專家周婉芬博士教怎樣應對兒童
星期四 0900-1000 顧小培教授講健康食品治病
星期五 0900-1000 衍空法師講生活化的佛學

這幾個環節我都覺得 OK 好聽。
可能你會話聽新城「原來生活好快樂」會好悶喎,但可能我想增進自己一點點內涵啦,所以我而家少聽「晨光」轉聽 FM99.7 了。

VANTKC 2017-6-8 01:13 AM

係超廢UP

鄉講寅 2017-6-10 10:36 AM

[quote]原帖由 [i]pssz[/i] 於 2017/5/23 11:51 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=461797584&ptid=26673810][img]http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
乜鬼阿 sir 嚟?        朝朝講癈話, 口 up up 扮有料扮風趣, 難為個女主持揾 point 認同佢:smile_27::smile_27: [/quote]

居然見到有人出帖問, 認真嚇壞...  :smile_o14:

建議樓主上網用「石鏡泉」查下石sir咩來頭先發問喇!  :smile_o02:

siu80 2017-7-10 07:39 PM

石sir幾時返左晨光?
之前就係佢唔講, 我都好耐冇再聽
頁: [1]
查看完整版本: 晨光個石 sir 咩料?