查看完整版本 : 網上買衫係咪抵過鋪頭

海邊永恆的筍盤 2017-12-16 10:37 PM

網上買衫係咪抵過鋪頭

不過網上買衫好煩驚唔啱有冇得退

belady 2017-12-17 09:08 PM

不是

scarfscarf 2017-12-18 06:53 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

RReenn 2017-12-18 07:27 PM

無得試呢~

nowbbcslll 2017-12-19 04:20 PM

Ky5151 2017-12-19 04:24 PM

網上買太冒險,唔啱著或著得唔靚就唔會著,浪費兼嘥錢!

海邊永恆的羊羊 2017-12-22 04:49 PM

online 買it brand 平一半 sure 上網買

karinfu 2018-1-12 01:59 AM

唔一定嫁要睇店

烈日下的太陽傘 2018-1-12 06:39 PM

Online shop 有d真係平、因冇得試上身和摸下d質地、重或輕、要冒險

漫遊的蒲蒲 2018-2-14 12:09 PM

[url]www.s-wears.com[/url]
依到買衫超方面 買幾多都好都係免運費送上門 新買者仲好似有50$$$送 
除返開真係幾平下 仲要全部都係MADE IN KOREA 質料幾好~~
如果你平時都唔中意出街買衫可以去依到

漫遊的蒲蒲 2018-2-14 12:13 PM

個網有埋 D 衫 嘅CLOSE UP相架 所以好正><
[url]www.s-wears.com[/url]

bananachippy 2018-2-24 02:49 PM

吾覺特別平

cutesiuB 2018-3-5 03:49 PM

如果大家買衫都係睇款岩就買,唔介意唔係牌子野既
不如去我新開既網上店睇睇 [url]www.facebook.com/signinfashion2017[/url]

兼職小店,唔買都無問題,比個LIKE都得GA
SOR 係度賣個廣告請多多支持

傻女孩子 2018-3-15 12:31 AM

online shop米平咯
但實體店可以現場睇size同色
一定好過你online shop唔知會唔會有色差 同size錯嘅

心事妹頭 2018-3-15 12:41 PM

網上買衫風險大 , 色差、碼數不對經常發生

真。深情的師姐 2018-3-15 05:44 PM

一dd啦 好似韓國品牌貨又唔係間間舖都賣緊 好多大陸貨 平就平但係質素好差
我自己就試過好多間online store 有d 都貴 有d就服務麻麻
我推介呢間 [url]www.handhkg.com[/url]
d貨唔差 價錢又合理 佢d 套裝一set 咁賣好鬼抵 最緊要覆野夠快~

Zzzb 2018-3-17 04:08 PM

push

lam6z 2018-3-21 03:09 PM

冷雨夜的我 2018-3-25 02:59 AM

如果鍾意韓風你可以係呢間睇下,我覺得唔錯...因為店主雖然成個呀嬸咁...但佢著佢賣個D衫,出黎嘅效果FASHION而且又CASUAL.. 而且都真係幾韓!重點係佢度哂SIZE個D
80S.COM - >>>>. [url]https://goo.gl/VjbKxe[/url]
另外一個我覺得唔錯嘅係 我覺得有D似 ZAROLA同MYDRESS 咁
不過佢係比較潮D......
[url]https://goo.gl/2RTRDf[/url]

多多龍 2018-3-28 01:02 PM

都唔係呀 . 我見好多網店都度好曬size 呢期我幫襯過呢間 佢仲話有換貨服務 但我買到岩身無試佢既換貨。
質地唔錯價錢都ok 
你可以睇下佢ig : ChangeCloset18 

macymacy0lam88 2018-4-25 05:22 PM

online shop 有時都幾貴,唔知有冇人留意間幾出名RNX,韓國入貨,但可以賣5/6百蚊:smile_41:

~Rita_BB~ 2018-4-28 12:20 PM

不一定,個人喜歡實體店買

rokkatie 2018-4-29 06:59 PM

好易買錯得不償失

Catlover52. 2018-5-19 08:38 PM

唔係 買番黎唔岩著仲曬錢

香港懷舊的天才 2018-5-21 05:59 PM

我呢到買開
[url]https://tessley.com/index.php?route=news/article&news_id=35[/url]

katrinachenggg 2018-5-21 06:16 PM

真係一時時!有時d所謂KOL既網上鋪仲貴!

sssleepycat 2018-5-22 11:27 PM

Onlineshop有d mark 得仲貴過實體店

joy_bluebarry 2018-5-23 09:31 AM

係!鋪頭點都要頂鋪租啦!樓上鋪同online shop我見過同一件韓國衫平成半:smile_45:

mhotmail 2018-6-2 12:34 AM

Not really

vintageapple 2018-6-7 12:13 PM

basically, yes, they need not pay rent~
頁: [1] 2
查看完整版本: 網上買衫係咪抵過鋪頭