查看完整版本 : [Netflix] 有冇人睇 Alternated Carbon?

清晨幼小的裙 2018-3-14 10:52 AM

[Netflix] 有冇人睇 Alternated Carbon?

主角係House of Cards 個 Joel Kinnaman (角色: Governor Will Conway)

科幻,暴力,重口味。都幾好睇:smile_o05:

佢地永生的概念好有趣:smile_o12:

AOZ 2018-3-14 12:56 PM

只睇過劇無睇原著, 故事都幾特別, 不過成件事(查案) 感覺有d無謂:D

111x111=12321 2018-3-14 01:03 PM

上個月一次過睇晒~

stamzico 2018-3-15 07:10 PM

追曬,無睇過原著,故事既設定都幾有趣,咁樣玩永生,變樣前後既2位男主角都做得幾好

SSENSE 2018-3-16 04:24 AM

好Blade Runner

呢類Cyberpunk風格既電視劇係咪第一套?

AOZ 2018-3-16 10:32 AM

我第一眼都覺得好bladerunner, 可能大家都係未來世界所以差不多吧. 個人覺得故事有新意, 都好睇, 係結局我覺得求其o左d咁.  另外如果可以咁去換唔同body但靈魂一樣, 咁咪好難認出邊個打邊個? 同埋劇無提過呢個技術係點黎? (印象中只簡單講過是外星科技, 即係會有外星人?)

so_ying 2018-3-23 01:10 PM

有睇晒, 但係比想像中冇咁好睇! 

頭3 集都叫型, 中間唔知搞好耐, 又冇推到劇情, 去到尾, 就咁就完左! 
頁: [1]
查看完整版本: [Netflix] 有冇人睇 Alternated Carbon?