查看完整版本 : 衷心問,真心想知道…………

平衡生活 2018-6-16 11:21 AM

衷心問,真心想知道…………

請問各位師兄,你哋嘅女朋友/老婆 會唔會樂意/主動 同你哋口交 ?
又或者你哋同 女友/老婆 口交…………而佢哋又唔抗拒/樂意接受 ?

sam_plus 2018-6-17 10:16 AM

未試過有女唔接受囉

yoyo_zying 2018-6-19 05:45 PM

完全接受五到:smile_27:

頗賤浣熊 2018-6-19 06:50 PM

今時今日而家好多女仔好主動幫人吹咖啦,但曾經遇過一個只肯幫我戴著上套先至吹:(
而另外有過一個竹昇妹同我講”you can cum into my mouth, it’s tasty”:P:smile_47:

至於女性方面,遇到大部分都願意俾我品嚐鮑魚,只有幾個唔肯:smile_24::smile_19:

樓下野性的美媚 2018-6-19 07:39 PM

指定動作:smile_o05:

conpoy 2018-6-19 07:42 PM

好多鍾意成個滅火筒塞入裹面。

ND8009 2018-6-19 09:59 PM

口味不同,愛好也不同,氣紛環境也可改變,也有因對手不同而有不同的決擇!:smile_38: :smile_38:

不能一蓋而論!:smile_38: :smile_38: 

除非是商業的指定動作!:smile_44: :smile_44:

咖哩肥羊最好味 2018-6-20 12:04 AM

同老婆以前拍拖時,頭幾次做愛佢唔肯含J,不過我專登幫佢舔嘅時候以瞓住69幫佢,專登用碌J對住佢,博佢俾我舔到佢high high哋時會報答返我,好記得到到第4次搞嘢時佢,在69情況下佢終於自動自覺幫我含,從此接受咗,每次都會主動含。

我覺得睇性格啦,有啲女人愛你會想令你happy嘅,佢high佢都想令你一齊high,而家有時前戲我舔到佢high時佢會主動提出不如69一齊舒服啦。

你性土論 2018-6-20 12:33 AM

69好平常,好多女都肯;P

wai2004 2018-6-20 01:14 AM

真心答,人人唔同。
你條女會幫前度吹,唔等於會幫你吹。
你條女會接受前度瀨西,唔等於會接受你瀨西。
不過,她是真心愛你的。

幸運。勝利龍 2018-6-20 01:27 AM

做愛69好正常

SEW960I 2018-6-20 06:53 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

正美 2018-7-21 05:15 PM

有啲真係死都唔肯含
頁: [1]
查看完整版本: 衷心問,真心想知道…………