查看完整版本 : 大家多係淘寶定出街實體店買衫?

stefjay0836 2018-7-25 11:05 PM

大家多係淘寶定出街實體店買衫?

如題

白人牙刷 2018-7-26 04:52 AM

唔會喺淘寶買但會上網買

Pooh07123 2018-7-26 01:32 PM

無試過淘寶買,但上網買都大機會中伏,因為欵靚未必=自己穿得靚。喜歡出街實體店買,至少質地可以看清楚

青嵐 2018-7-26 02:33 PM

唔會係淘寶買衫, 但會係網店買~

比較鍾意"我的裙子"(自己翻番做英文), 有好多日韓品牌, 因為我都肥所以會買日本大呎碼果間N字頭, 由上年秋天開始幫襯SO FAR一路都好滿意~ ... 另外仲有個韓國牌子CHI______質地都幾好~

佢入面有間叫東京XX好似都幾多人幫襯, 不過我買過一次中晒伏, 價錢係好平但質地超唔得, 話係針織喎但係成件膠咁一陣臭味, 我另外買左件外套又係薄切切質地勁差~

果間野有得換既, 不過麻煩自己囉, 所以件臭針織我丟左落垃圾筒~

stockshark 2018-8-3 04:14 PM

出街實體店買衫

ciciloveu88 2018-8-5 09:00 PM

一定係實體店

!PO 2018-8-6 09:38 PM

鍾意喺淘寶睇衫,但極少買,驚中伏
一般都係實體店買

焦急進擊的小腸 2018-8-8 12:35 PM

有間上網買衫叫: www.m .shein.com.hk之前6月在它們網上買過, 尺碼又唔啱之後 退還 貨品,到依家還未 退款 而到7月 發現信用卡被人 盜用過了好多條数, 問過這間仆街公司 開頭話 員工嚴格 操守 是不會盜竊 ,之後再追後話報警及公安,第二次 居然講話俾黑客入侵 電腦 而第三次又承認可能員工盜竊, 這間網上店 地址在大陸佛山 買咗衫又 退貨 唔退款 請問 各位巴打我應該可以點做 本人已經 去警局備案 了。。 很不忿這樣的 姦詐 騙案這種仆街大陸網上 欺詐 店, 應該要出哪方向最討我的損失

雨中活潑的結他 2018-8-8 08:12 PM

實體店多~淘寶易中伏😂

zacoo11 2018-8-10 01:55 PM

買衫講質地用料,一定去實體店買

神秘夫人 2018-8-11 05:50 PM

會在淘寶買,但也在實體店買

車站疑惑的隊長 2018-8-11 08:42 PM

Tb is the best

後天忽然貓奴 2018-8-20 01:58 PM

而家網店定實店都係淘寶貨多,仲要mark up5-6倍,扮韓貨。我不如自己淘,識淘一定搵到好野。不過我唔著韓衫,多數買日牌原單,平極都百幾二百。

adafit35 2018-8-21 06:21 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

魚之悠悠的游 2018-9-18 04:53 PM

實體店好,有得試衫。

GoGi 2018-9-27 03:02 PM

吾會淘,一定行街買

sophia0214 2018-9-30 11:35 PM

我多數都喺淘寶買嘅 
因為平d, 但係就好似啲款嚟嚟去去都係嗰啲, 更新得好慢

jennylady 2018-10-2 11:59 PM

我多數tb,因為無晒時間行街了。

ginger.333 2018-10-3 08:47 AM

沒有固定, 不用 set 死自己。

韓迷妺 2018-10-4 10:10 PM

我唔買TB, 會上網店買韓國衫

高大邊緣的羊羊 2018-10-7 05:35 PM

淘寶伏嘢唔少。。。。。

今天芳香的水管 2018-10-15 05:06 PM

兩樣都會

寒冬長長白襪 2018-10-17 01:53 PM

其實都會呀!實體有得試囉

麻煩女人 2018-10-18 12:00 AM

鐘意行下街shopping , 有時見到好多網上韓店 都會cap 圖 去淘寶搵下 :fst_002:

崖上默默的妹頭 2018-10-18 11:21 AM

淘寶萬歲~~ XD 好多實體店, 網上店都係淘寶拎貨既.
有時係網上店睇中, CAP小相再係淘寶搵:lol :lol :lol

半空肥沃的羊 2018-10-18 03:30 PM

實店

Lo娘個荷包好痛 2018-10-20 05:14 AM

我媽幫我買😂😂😂😂😂

鼻哥無黑頭 2018-10-21 04:49 PM

行街見到岩就買, 但都會上淘寶睇下有無嘢岩:loveliness:

fai2c11 2018-10-22 03:02 AM

兩樣都有。但出街買多d,買下野食下野睇下野。生活樂趣之一。

廚房粗野的樓奴 2018-10-22 08:39 PM

出街
頁: [1] 2
查看完整版本: 大家多係淘寶定出街實體店買衫?