查看完整版本 : 講東講西第四名發言的女聽眾辱駡中國人

墮鴻海集團 2018-8-19 09:17 PM

講東講西第四名發言的女聽眾辱駡中國人

二零一八年八月十九日講東講西搶咪王藉第四名發言的女聽眾辱駡中國人的言論串馬鼎盛。點解搶咪王准第四名發言的女聽眾辱駡中國人,不准第三名發言的聽眾批評梁頌恆?

MoonRackers 2018-8-19 10:02 PM

哈哈!「搶咪王」的名稱,唔止禾一個人用囉!某君有此冠名別號,果然不是浪得虛名!

今早的一集,未聽!故難以加入個人意見!

MoonRackers 2018-8-21 10:54 AM

啊!聽咗,節目內容立場不論!

「搶咪王」做主持,感覺佢係好喜歡cut聽衆的電話,特別是佢唔喜歡聽的言論!

另外,好多次嘉賓講到興高采烈時,感覺佢與嘉賓在無密契下,突然殺入話要播歌,跟手閂咪!有時覺得佢真係早咗播歌,令到嘉賓講得最精彩時,突然被佢用技術cut咪,真是非常有㽼!好有擁操生殺之權的自傲?

唉!監製呀、監製!咁多年囉,喺咪時候要執執嗰節目呢?

ricolau88 2018-8-22 12:07 PM

free as the wind唔係咁易:smile_39:

新瓶舊酒 2018-9-6 03:18 PM

[quote]原帖由 [i]墮鴻海集團[/i] 於 2018-8-19 21:17 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=485869382&ptid=27655452][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
二零一八年八月十九日講東講西搶咪王藉第四名發言的女聽眾辱駡中國人的言論串馬鼎盛。點解搶咪王准第四名發言的女聽眾辱駡中國人,不准第三名發言的聽眾批評梁頌恆? ... [/quote]

因為呢個係一個黃色節目

ax7ax 2018-9-9 11:56 AM

又係度美化佔中

kamtlai 2018-9-12 12:05 PM

港台嫲。全名係港獨電台。不過又出中國嘅特區政府糧。d骨氣呢就。。。

skinegg007 2018-9-12 08:03 PM

五毛又發功?:funk: :funk: :funk: :funk: :funk:
頁: [1]
查看完整版本: 講東講西第四名發言的女聽眾辱駡中國人