查看完整版本 : gshock已唔興

uniqlo. 2018-8-21 11:08

[size=5]近幾年好似好少人玩和帶shock[/size]
[size=5]除左mtg, frogman,新的金,銀5600外[/size]
[size=5][/size]
[size=5]以前果D   ga100 ,6900,好似無人帶了[/size]
[size=5]個個都帶鋼錶,精工鮑,勞力士,[/size]

flyingace 2018-8-21 11:57

係咩?唔覺喎

旦神 2018-8-22 12:20

正確係,玩g-shock嘅人,已經少咗去舊式討論區(香討/uwants)了,facebook大把g-shock討論區
係舊式討論區唔興就真

cchhii328 2018-8-22 14:07

我日日仲見好多人戴緊 :smile_45:

toto2005toto 2018-8-22 14:35

係咪真係唔興呀,唔好呃我wor,想正價買隻b5000都買唔到:smile_30:

paul1977 2018-8-22 20:55

我都成日戴5600

macbrush 2018-8-23 14:41

去買賣區已經睇到啦,兩年前每日幾多賣po求po拍賣po,而家靜哂啦。

沙田單車男 2018-8-23 17:32

新錶款越賣越貴

ryan111111 2018-8-23 17:59

你話唔興就唔興? 你邊位?

鐘錶友 2018-8-24 15:37

G-shock 都算是 功能錶 ... 無話 hit 吾 hit ... 有用就會帶

上山下海做工程的 ... 如果不是要用隻錶來抬起自己的身價 ... 就一定帶 G-Shock :smile_34:
有幾多個真正的 Explorer 會 帶 Explorer ... :smile_30: 有贊助就另計 :smile_13: 

帶 G-shock 的好處是 ... 跌 / 撞 壞 買過隻 :loveliness: ... ... 但真係好難有此機會 ... 通常是 見靚色 / 新功能 買多隻 :smile_44:

cbkihong 2018-8-26 01:40

好似無乜人講。有無人留意到電視台嗰個 *美旅行團 *美好似係全程戴 G,又騷 35週年蛙又騷5600。係咪官方 sponsor?

nohnoh_12345

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

nohnoh_12345

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

ATA6038 2018-8-27 22:29

條街帶之叔人士一定係最多!

mrenvy 2018-9-2 19:08

仍然是最多人戴的手錶。

fhx 2018-9-5 23:13

一樣咁興,一樣咁多人戴

鋼條佬 2018-9-6 08:48

出街依舊係見到gshock多過見到撈:fst_002:

伊朗.拿度 2018-9-6 11:56

你唔識帶就覺得人哋唔興

victor333 2018-9-7 23:49

不同意,gshock多款,係fashion as well!

werock 2018-9-12 12:22

無論點唔興 當去旅行時就會想帶G-Shock

flyingace 2018-9-13 18:47

[quote]原帖由 [i]werock[/i] 於 2018-9-12 12:22 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=487194685&ptid=27658949][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
無論點唔興 當去旅行時就會想帶G-Shock [/quote]
講得無錯:smile_o12:
頁: [1]
查看完整版本: gshock已唔興