查看完整版本 : 網X行服務十分 😖

SamuraiBlack 2018-9-11 09:20 PM

網X行服務十分 😖

基本月費佢係最貴, 速度可算不錯.

不過, 這一年係定時定候會上到網, 報熱線出名要長聽錄音, 最近安排維修人員上門維修, 除了不斷日間電話騷擾, 更加失約上門維修... 希望XX電訊高層可快快檢討, 否則客人只會不斷流失!

堅不可摧 2018-9-13 08:28 PM

似係行家惡意中傷多過認真分享

SamuraiBlack 2018-9-15 06:52 PM

星星之火, 足以燎原...

若網x行的高層對這些投訴掉以輕心, 相信合約到期後, 必然有大量用戶逃亡 😖

屠馬記 2018-9-18 02:38 PM

網上爬師傅出晒名唔準時及諸多藉口放飛機

做撚死人 2018-11-8 12:30 AM

用得唔開心咪轉會囉,係其他公司用得好地地又唔好轉過黎喇
講咁多做乜,間公司你有份呀,多個客你分多啲錢呀

ming_siu_li 2018-11-16 03:14 PM

[quote]原帖由 [i]SamuraiBlack[/i] 於 2018-9-11 09:20 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=487164388&ptid=27708283][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
基本月費佢係最貴, 速度可算不錯.

不過, 這一年係定時定候會上到網, 報熱線出名要長聽錄音, 最近安排維修人員上門維修, 除了不斷日間電話騷擾, 更加失約上門維修... 希望XX電訊高層可快快檢討, 否則客人只會不斷流失! ... [/quote]

我自己屋企同時裝咗兩條寬頻,一間hkbn一間網上行, 因為屋企人多,所以要兩條兩條broadband, 純粹討論 網絡質素 的而且確網上行係贏十條街, 香港寬頻出海外,好多地方都好似蝸牛咁慢, 但勝在價錢便宜, 至於你話客戶服務好難打,其至於你話客戶服務好難打其實兩間公司都係一樣咁樣, 我只可以講個下既然唔滿意,你可以試下轉下去其他公司,你就知道一樣係奶嘢
頁: [1]
查看完整版本: 網X行服務十分 😖